• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Mobiel bellen via UPC

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Cock
  • Startdatum Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.

Cock

Forum Gebruiker
Berichten
912
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Kreeg vandaag een mail over mijn activatie factuur online
met onderstaande notitie
weet iemand meer over deze melding?

---------------------------------------------
Nieuw van UPC: mobiel bellen

Zeer binnenkort kunt u ook met UPC mobiel bellen. Prepaid en tóch supergoedkoop. Speciaal voor u is er binnenkort interessant nieuws.
Dus let goed op!

Groet Cock
 
Ik weet er nix van maar ben wel benieuwt wat dat gaat inhouden...

(UPC gaat terug naar de begin tijd van de GSM niet overal bereikbaar, op momenten dat je het nodig hebt geen bereik enzo....

*edit: typo...
 
Ze blijven bij UPC ook wel aan de gang met nieuwe dingen. Dat ze eerst eens zorgen dat iedereen die al iets bij hen heeft dat hetgene ook ok werkt. UPC telefonie heeft hier nog regelmatig problemen..

Grtz...  8)
 
UPC begint ook met mobiele telefoonie in nederland, Dit stond er vandaag in het eindhovens dagblad:

Kabelaar wil naar compleet pakket
UPC stapt in mobiele telefonie

AMSTERDAM – UPC introduceert eind deze zomer mobiele telefonie via betaalkaarten. Het kabelbedrijf wil in Nederland marktaandeel winnen door scherp op prijs te concurreren. Wat de tarieven van de nieuwe prepaid-dienst zullen worden, wilde UPC nog niet kwijt.

UPC is het eerste kabelbedrijf in Nederland dat in mobiele telefonie stapt. Daarbij zal de onderneming gebruikmaken van het netwerk van telecomaanbieder Orange. De mobieltjes worden verkocht via telecomwinkels en de eigen afzetpunten van UPC. Winkelketens als HEMA en Albert Heijn bieden al geruime tijd mobiele telefonie aan. Ook zij huren daarvoor netwerkruimte in bij bestaande aanbieders. Analisten verwachten dat er in Nederland nog voldoende ruimte is voor prijsvechters.

UPC zegt met mobiele telefonie te komen om een meer volledig dienstenpakket te leveren aan de consument. De kabelaar verkoopt momenteel al digitale telefonie, internet en televisie. De introductie van mobieltjes zorgt er tevens voor dat de onderneming makkelijker buiten haar traditionele afzetgebieden kan opereren.

Naast UPC wil ook een andere prijsvechter zich deze zomer binnenwerken op de Nederlandse markt. Het Deense telecombedrijf TDC keert de komende maanden terug in Nederland. De voormalige aandeelhouder van Ben, dat inmiddels T-Mobile heet, introduceert dan het easyMobile-concept, waarmee het bedrijf sinds maart succes boekt in Groot-Brittannië. Via het netwerk van Telfort willen de Denen mobiel bellen tegen stuntprijzen verkopen.

bron: eindhovensdagblad
 
ik heb die mail ook gehad en ook een mailing via de post,,,

gratis proberen voor de eerste 2000 gebruikers,,,

dus ik me maar even aangemeld en wat denk je,, jep ik zit erbij.

teninste dat stond in t mailtje wat ik terugkreeg maar tot op de dag van vandaag nog niks meer gehoord,,,

maar ik blijf ff afwachten en wie weet kan ik met mn upc mobiel straks de helpdesk bellen als mn chello er weer eens uitligt,,,vandaag namelijk zat storingen gehad hier in regio arnhem,,maar das een ander forumdeel he ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan