Missende series

Status
Niet open voor verdere reacties.

davedavy

Forum Gebruiker
Berichten
7
Aller eerst: ik hoop dat ik het hier juist geplaatst heb, zo niet, mijn excuses.

Ik heb sinds 1 week nu weer Ziggo na 1 jaar op glasvezel te hebben gezeten, werkte veel beter vind ik zelf maar kostte ook veel meer. Nu dus 1 week weer ziggo en nu heb ik ook interactieve tv gekregen, ik heb het standaard TV abbonement en zou deze series dus gratis moeten kunnen bekijken:

https://www.ziggo.nl/#entertainment/on-demand/series/standaard

Als ik naar series ga zie ik de meeste series er niet tussen staan en die er wel tussen staan staat bij vermeld dat ik een hoger pakket nodig heb. Hoe kan ik series dus nu wel bekijken? Doe ik iets verkeerd of is dit een foutje van Ziggo?
 

JoshT1302

Forum Gebruiker
Berichten
359
Digitale TV
  1. Ziggo
Als ik interactieve TV open en ik kies in het menu voor "Series" dan krijg ik in het menu de opties Populair, Nieuw, Genres, Premium Series. Standaard staat deze op Populair. Dan zie je dus alleen wat populair is. Wanneer je kiest voor Genres veranderd het menu weer in Genres en kun je keurig per Genre kiezen wat je wilt en zie je alles. Daar onder kun je eventueel nog aanvinken of je alleen dingen wilt zien die in je "Inbegrepen in mijn pakket" zijn. Maar dat is vrij mager. Meeste is toch echt tegen bijbetaling helaas.

Wat dat betreft mis ik UPC.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan