• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

mis ik iets??????????

S

sonja

Maar ook dan behoort chello nog steeds tot de allersnelste providers in zijn prijsklasse (tot 50 euro). En we zullen er alles aan doen om dat zo te houden. Zodat u ook in 2003 het beste haalt uit uw chello-abonnement.

allersnelste ??? (niet bij mij )
Om dat zo te houden :'(( hoop het niet)
het beste haalt ???.(wat doe ik fout)
 
Ik zag hem ook op mijn mail staan. Ik weet ook niet wat ik fout doe. Ik heb weinig keuze het is Chello of weer terug naar old-school KPN.
 
Ik vind die prijsverhoging niet erg (vergeleken met KPN) !
smile.gif
 
Ik vind die prijsverhoging wel erg want nu duurt het nóg langer voor ze failliet zijn >:(
 
Nou.. mijn snelheid is snel genoeg om ze niet failliet te laten gaan.. :><

En ADSL ligt hier niet... :'( Dus maar ff zo houden :-\
 
Ik wil dat ze failliet gaan omdat we dan misschien essent krijgen hier en misschien snappen die wél dat het netwerk dat hier ligt vette bagguhzooi is
 
Ik vind de prijsverhoging niet erg want ik heb nog steeds een 1,5mbit verbinding voor onder de vijftig euro. Dat krijg je echt niet voor elkaar bij een adsl-aanbieder!
Natuurlijk is UPC over het algemeen nog wel klantonvriendelijk dan wel ze hebben een erg slechte communicatie, zowel intern als extern. Veel storingen komen niet of veel te laat op de portal te staan. E-mailformulieren werden vaak niet of pas na weken beantwoord. Nu krijg je een standaardmailtje dat je bv. de helpdesk moet bellen. Vaak kunnen ze je brief, of telefoontje niet meer terugvinden in het systeem. En natuurlijk onjuiste facturen die pas na maanden rechtgezet worden, in sommige gevallen. Of gewoon niet...
Maar daarentegen is de snelheid (behalve in Rotterdam e.o. natuurlijk) erg goed (mijne in ieder geval wel). Ik heb ook een goed ping. Op ondrukke tijden zelfs iets onder de 10ms naar bv. planet.nl en drukke tijden is het niet veel meer.
Ik vind dat als je 50 euro te duur vindt voor het product dat chello levert je maar moet overstappen op adsl. Tegenwoordig is er een grote kans dat je via bbned of kpn adsl kan nemen. Als dat niet zo is dan heb je inderdaad wel een probleem ja...

Vind trouwens wel dat de prijsverhoging op een nogal knullige en onprofessionele manier is aangekondigd. Lijkt net een soort van krantenadvertentie en is geschreven in reclametaal. Ik had dan nog eerder gedacht aan een soort van zakelijke brief maar dan per e-mail (omdat upc op de kosten moet letten).
 
Laurens zei:
Ik vind dat als je 50 euro te duur vindt voor het product dat chello levert je maar moet overstappen op adsl.


50 euro vind ik een beetje prijzig voor 5Kb/s,maaaaaaaaar da's mijn mening
adsl is een optie,zij het niet dat UPC mijn abbo niet wil opzeggen omdat het jaar nog niet voorbij is >:(
 
Ik vindt het ook nogal prijzig in zeer korte tijd.

Het was tot en met April 2002 nog € 45,35 = ƒ 99,94
Toen werdt het vanaf Mei 2002 € 47,95 = ƒ 105,67
Nu wordt het vanaf 1 Januari 2003 € 49,95 = ƒ 110,07

Oftewel: binnen 1 jaar ƒ 10,13 omhoog gegaan...het lijkt nu wel 2 euro maar is dus al 10,13 !!!
 
toch wel knap van UPC:terwijl de prijzen OMHOOG gaan gaat de snelheid OMLAAG.....hhhmmmmmmmmmm ???

hoe krijgen ze het voor elkaar???????
 
Terug
Bovenaan