• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

MIRC virus hoe deinstaleer ik dit

M

maik

Ik heb een mirc op mijn computer en probeer hem teverwijderen maar kom ieder keer met ee vermelding dat ik mirc af moet sluiten en ik weet niet waar dit kloote virus zit hij maak volgens mij iedere keer virusen aan hoe verwijderd ik deze virus probeer een jpeg er aan toe tevoegen maar ik weet niet hoe. bedankt alvast
 
mIRC is geen virus het is een IRC client. Als je dit wilt verwijderen moet je eerst het kleine mIRC icoontje in je systemtray uitschakelen en vervolgens via het menu software in configuratiescherm het programma verwijderen. Mocht dit niet lukken dan zou je misschien te maken kunnen hebben met een gelijknamig virus. Als je dit wilt verwijderen moet je met een up-to-date virusscanner je systeem scannen en de virusscanner het virus laten verwijderen.
 
www.trendmicro.com

Gratis online scanner.

TIP!!! reboot je pc niet. (zal je vast al tig keer hebben gedaan als je deze post leest)

Tja dan is het al te laat eigenlijk. Of je moet in je register handmatig die entries verwijderen die het virus heeft achter gelaten.
 
Terug
Bovenaan