• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Met WiFi nog maar 1 tot 2 Mb down

Status
Niet open voor verdere reacties.

JohnX

Forum Gebruiker
Berichten
284
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ik heb Z2. Sinds ongeveer een kleine twee weken (na het laatste onderhoud van Ziggo) heb ik op mijn laptop via Wifi nog maar 1 tot 2 Mb down. Normaal was dit altijd nog tot 20 Mb. Heb het even afgewacht, maar het blijft slecht. Internetten is bijkans onmogelijk geworden. Overigens is ook de kabelverbinding niet echt stabiel meer. In het begin altijd 90 Mb, maar nu regelmatig 50 Mb of iets daartussen. Hebben meer mensen dit probleem? Omgeving Zwolle.Edit: Vanavond meerdere snelheidstests gedaan. Kom via de kabel nu nog maar tot 10 Mb! Ik heb het modem opnieuw gestart (gebeurt elke dag). Ik ben de enige gebruiker. Verder nog nooit problemen gehad. Had ook een tijdje 90 Mb; na het laatste onderhoud niet meer.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Zelfde probleem hier.

3555408779.png


Dat is bedraad. Ik kan nog net dit bericht in typen. Het is alsof iemand op de tuinslang is gaan staan. En dat is met een 180MBps abbo, Shit's FUBAR.
 
Ik heb Ziggo even gebeld en zij hebben het modem gereset. Daarna had ik weer (90/9). Perfect dus.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan