• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Megazitting tegen UPC-wanbetalers begonnen

De administratie van UPC is een grote bende.
Het zou mij niet verbazen als een behoorlijk deel van de gedagvaarden met behulp van bankafschriften etc gewoon kunnen bewijzen dat zij alle rekeningen hebben betaald, uitgezonderd de ten onrechte verzonden rekeningen en kosten (naar aanleiding daarvan) van incassobureaus / deurwaarders.

Er zijn genoeg gevallen bekend waarin mensen diverse bezoeken hebben gekregen van deurwaarders die onverrichterzake vertrokken omdat de mensen gewoon konden bewijzen dat alles betaald hadden. Alleen schijnt dat dan niet bij UPC door te dringen, want die blijft braaf rekeningen en aanmaningen sturen.

Ik ben echt benieuwd naar de rechterlijke uitspraken.
 
Volgens mij was er begin deze maand of en januarii ook al een mega zitting van upc klanten in het oosten van het land .
en het zou een dag of drie duren voor dat alle zaken waren behandeld. zo stond het in de krant.
het vreemde is dat je niets gehoord hebt van tros radar of de consumentenbond of ander nieuws bericht.
je zou haast denken dat upc wel goed zit. hebben jullie iets gehoord of dit wel echte wanbetalers waren.
 
nickvmusicman zei:
Volgens mij was er begin deze maand of en januarii ook al een mega zitting van upc klanten in het oosten van het land .
Bedoel je dit artikel?
https://www.automatiseringgids.nl/news/default.asp?nwsId=30487

Het verloop zal wel in het nieuws komen.
Al is het maar omdat UPC toch wel minimaal 1x op z'n bek zal gaan...
 
Ja dat artikel is het. allleen begrijp ik niet hoe je een schuld vam 5000 euro kan krijgen een colllega had een fout gemaakt door te laat geld over te maken op zijn en/of rekening upc had 2 pogingen gedaan om af te schrijven. meteen werd zijn chello verbinding afgesloten . het kosten hem 20 euro om weer verbinding te krijgen. en met zijn telefoon kon hij alleen nog gebeld worden. dus vind ik het vreemd dat het schuld bedrag zo hoog kan oplopen.
 
Een hoge schuld opbouwen gaat redelijk makkelijk hoor.

Bijvoorbeeld:
Jij hebt een kabelaansluiting van UPC en besluit er alles bij te pakken UPC digtale televisie en chello internet en telefoon.
Na een of enkele maanden stop jij de betalingen. Upc blijft jou de rekeningen sturen, want de contracten zijn voor een jaar. Na een bepaalde tijd sluit UPC alles af, maar blijft uiteraard wel rekeningen en aanmaningen sturen.
Later komt daar dan een incassobureau (deurwaarder) bij met dikke kosten die bij jouw schuld worden opgeteld.
Jij hebt dus een berg onbetaalde rekeningen, incassokosten en daarboven op rente (hoog percentage). Tel dat alles eens op en je komt aan erg grote schulden.
 
Goedenavond mensen,

Het lijkt mij op het moment dat UPC een megaproces begint, dat ze dat niet doen zonder eerst juridisch ingelicht te zijn door eigen adviseurs al dan niet goed hebben gekeken of deze betreffende (ex)klanten niet in hun recht staan. En wat mij het meest opvalt dat er meteen wordt uit gegaan dat de administratie van UPC een bende is. Er lopen tig wanbetalers in nederland, dit zullen ongetwijfeld ook wel eens voormalige klanten van UPC kunnen zijn geweest. Hier stel ik niet mee dat de administratie van UPC piekfijn in orde is, maar het eerste wat hier word gesteld is dat het wel aan UPC zal liggen.
 
tja ben zeer benieuwd wat er uit komt.
Heb zelf nooit maar dan ook echt nooit een rekening gehad die niet klopte,dus voor ons het bij upc perfekt geregeld .Ik heb tv telefoon en internet bij upc en het internet al een jaar of 6 ,en sindsdien ook nooit een verkeerde rekening gehad ,maar moet er wel bij zeggen wij zorgen er dan ook voor dat het geld altijd op de rekening staat,
 
hapemo zei:
.... Heb zelf nooit maar dan ook echt nooit een rekening gehad die niet klopte,dus voor ons het bij upc perfekt geregeld ....

Mazzelaar. Ik heb zelf helaas een andere ervaring. Bij het downgraden van classic naar light kreeg ik 2x de downgrade kosten verrekend. Wacht nu al 2 maanden op het verrekenen met m'n maandelijkse betaling. Dit ondanks meerdere toezeggingen dat het teveel betaalde verrekend zou worden. M.a.w. de administratie bij chello is dus wel degelijk NIET in orde. >:(
 
Terug
Bovenaan