• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

meerdere opnames zonder de stroom eraf te halen niet mogelijk

  • Onderwerp starter Mijn naam is ??
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Mijn naam is ??

Ik heb ongeveer een jaar de Cisco 8485 en kan eenmalig een opname starten of programmeren. Dit gaat goed maar als je hierna een tweede opname wil starten of programmeren wordt die niet uitgevoerd.
Ik ben erachter gekomen dat na een opname de tweede tuner niet wordt vrijgegeven en daarom meerdere opnames niet mogelijk zijn. Op dit op te lossen ben je verplicht om de stroom van de Cisco te onderbreken. Hierna is de tweede tuner weer vrij en kan je weer een opname uitvoeren.

Weet iemand een andere oplossing om ervoor te zorgen dat de tweede tuner weer wordt vrijgegeven na de eerste opname want het is van de bezotte dat je steeds de recorder stroomloos moet maken tussen meerdere opnames door.
Is die oplossing er niet dan lijkt het mij dat Ziggo mij een ondeuglijk produkt heeft geleverd en zal Ziggo voor een oplossing moeten zorgen, maar die zeggen een schakelklok er tussen te zetten :shock:. Ik kan mij niet voorstellen dat ik dan maar tussen elke opname een schakelklok moet instellen die tussen de opnames door de stroom even uit- en inschakeld om de opnames goed te laten gaan.

Volgens mij kan dit met een FirmWare update opgelost worden maar de vraag is of deze er nog wel komt op dit probleem op te lossen.

Misschien kan een WebCare hier een antwoord op geven of eventueel mij zeggen wat te doen als dit probleem niet opgelost kan worden om dan dit ondeuglijk product eventueel onder garantie te laten vervangen aangezien dit product dan niet doet wat er beloofd is bij aankoop.

Mvr.gr
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan