• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

meer upload

  • Onderwerp starter mephisto1337
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

mephisto1337

beste mensen,

is het mogelijk om meer upload te krijgen. Ik wil wel Chello Plus maar de upload is nog steeds 65kilobytes. Wil toch zeker wel 128 kilobytes of rond de 100 kilobytes.

Ik heb geen vaste telefoon dus ADSL is uigesloten (jammer genoeg).

Sateliet is ook geen optie omdat dit in de kosten wel erg extreem is.Moet al die dingen aanschaffen

Hopelijk kan ik iets bellen of via iets wat regelen (misschien helpdesk of iets anders) zodat ik bijvoorbeeld een up krijg van 1024kbit

bedankt 4 de info als jullie misschien weten wat ik moet doen om zoveel upload te krijgen

Greeetz mephisto
 
Re:MEER UPLOAD?

hrm, ja, ik zou ook wel wat meer willen... ik had ooit 32, maar die UPC apen moesten dat 'plotseling' terug draaien... :(
 
Mod-break: De volgende keer moet je fluisteren ipv te schreeuwen om deze overtreding te compenseren. ;)
Geintje, let een beetje op je caps. :)
 
Net voorgesteld om een beetje op normaal niveau hier te praten, blijken de moderators geen problemen te hebben met apen.... ja lekker, schiet op zo ::)

=edit=
Neem Meeuw niet al te serieus. ;)
 
hey, we zijn toch allemaal apen? ;) (behalve syl en ik, wij zijn resp. kat en meeuw ;))
 
Het verhogen van de upload klinkt makkelijker dan dat het is. Dit is technisch toch allemaal wat ingewikkelder dan dat het lijkt. Het is niet mogelijk om via de helpdesk een hogere upload te krijgen, heel simpel omdat het dus technisch een zeer ingewikkeld verhaal is de upload te verhogen. Daarme wil ik niet zeggen dat het voor de toekomst is uitgesloten dat dit wil gebeurd.
 
helemaal mee eens maar ik toch echt ergens vernomen dat de upload van classic verhoogd gaat worden naar 256kbit. Dit omdat light nu 128kbit is geworden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan