Meer dan 2 tv's digitaal voormalig upc

  • Onderwerp starter stevensep
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
S

stevensep

Hallo,

de situatie is als volgt:
In de woonkamer staat een Horizonbox.

Verder hangen er 3 tv's in de rest van het huis welke momenteel digitaal zijn afgesteld zonder CI+ module. Dus alleen ontvangst van de SD kanalen.

De SD kanalen zijn helaas nu te vinden op de kanalen 925 en verder. Graag heb ik weer de normale volgorde voor deze zenders.
Dit betekent dat er een CI+ module moet komen voor deze tv's, echter is het slechts mogelijk 1 extra module aan te vragen.

Heeft er iemand een idee hoe dit het beste is op te lossen?

Alvast bedankt.
 
Een favorieten lijst op de televisies instellen, 2 horizon extra mediaboxxen en een ci+, accepteren dat het zo is en niet meer terug gedraaid wordt.

Andere opties zijn er helaas niet in dit geval.
 
De SD kanalen zijn helaas nu te vinden op de kanalen 925 en verder. Graag heb ik weer de normale volgorde voor deze zenders.

Bij sommige merken/types TV kun je zelf de kanaal volgorde weer sorteren als je de landen instelling niet op Nederland zet. Je kunt de taal wel op nederlands laten, maar land bijvoorbeeld op Duitsland of ander land. Je moet zelf proberen welke land instelling je het beste kunt gebruiken. Verder zijn er voor Samsung en ander merk TV's ook programma's waarmee je de kanalenlijst op een USB stick kunt exporteren, daarna op de PC de volgorde veranderen en weer terugzetten naar je TV. Nadeel van al deze methodes is dat als Ziggo de frequentie/stream van een kanaal wijzigt, de TV die niet automatisch oppakt en je dit weer handmatig moet wijzigen. Of dat vaak gaat gebeuren in de toekomst is de vraag, maar je zou dit kunnen proberen.
 
Het sorteren is ook mogelijk als je i.p.v. Ziggo UPC kiest als provider.
Hopelijk wordt dit straks ook weer mogelijk nu dat UPC overgegaan is in Ziggo.

Als je een ander land als Nederland kiest, kan het zijn dat de applicatie's voor Nederland niet meer worden gelanden.

73's
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan