Mediaspeler vervangen. Welke kopen?

@edwin.w en in linkse kolom heb je diverse filters die je kan aanklikken met wat je belangrijk vind , wel opletten op de keuze dat er staat en. en niet de keuze of...
Ik bedien al mijn aps van de shield pro , en je kan ook nog streamen van je gsm.
En hij is 4k

En heb via andere site . Andere app geïnstalleerd, en kijk youtube zonder reclame.
20211022_111748.jpg
20211022_112305.jpg


edit is toevoegingen
 
Laatst bewerkt:
Ik ben al meerdere jaren een tevreden gebruiker van de Nvidia Shield Pro . Speelt zeer veel video- en audioformaten probleemloos af.
 
Ik heb de WD tv ook gehad en het was een topspeler.:6

Ik heb verscheidene mediaspelers in huis van Oppo tot Dune en heb best wel veel spelers in huis gehad puur uit nieuwsgierigheid. Nvidia shield is ook een leuke speler maar gelet jouw eisen zou ik lekker voor een Dune solo lite gaan. Die koop 2e hands je voor een appel en een ei. Probleemloos en speelt echt bijna alles af.


Nog geen 100 euro en die dingen zijn niet kapot te krijgen.

Johnny 54 ik heb een Oppo en is eigenlijk geen mediaspeler maar is/was ( ? ) voor mij 1 vd beste mediaspelers die ooit is gemaakt.
Dolby Vision HDR 10+ geen enkel probleem.
Mega 4k bestanden staan op een externe SSD en gaan met die banaan.

 
De Nokia Streaming Box 8000 lijkt mij een prima alternatief en ook nog scherp geprijsd.
Hier een link naar een review: Nokia Streaming Box 8000
 
maar gelet jouw eisen zou ik lekker voor een Dune solo lite gaan. Die koop 2e hands je voor een appel en een ei. Probleemloos en speelt echt bijna alles af.

niet mijn ervaring... die van mij ligt stof te vangen omdat hij nogal eens moeite heeft met sommige formaten, een oud android kastje met oude versie van kodi geeft veel minder problemen.
 
geen idee, het is alweer lang geleden dat ik hem gebruikte...
hij speelt dan wel een film af, maar geen beeld, geen geluid of geen subs... kodi is een stuk flexibeler.
 
Ha ha dat vind ik juist niet. Ik vind die Kodi boxen altijd problemen geven. De meeste bekende formaten zijn vaak Mkv of MP4 en daar heb ik nog nooit 1 probleem mee gehad. Wellicht een slechte uitvoering? Ik vind de oude generatie mediaspelers veel stabieler. Maar voor de huis tuin en keuken gebruik van de vragensteller hoeft hij geen turbo machine integendeel zelfs.
 
Terug
Bovenaan