Mediabox xl in de cloud net als de next?

kwelgeest

Forum Gebruiker
Berichten
94
Hoorde van een medewerker van de Ziggo/Vodafone store dat de mediabox xl eerdaags ook een grote update krijgt en dat dan de harde schijf komt te vervallen en dat opnemen dan ook via de cloud gaat.
Het zappen door de gids zou dan ook sneller gaan.
Kan iemand dit verifiëren?
 
Persoonlijk geloof ik daar niks van. De hardware is zeer verouderd en de meest kleine software wijzigingen voor deze box waren tot nu toe zeer lastig te implementeren.
Ik kan me niet voorstellen dat er nu opeens een grote update voor komt.
Heb er ook niets over gehoord, geen enkele test van bekend.
 
Jammer. Ik wil uiteraard net als iedereen ook een next box, maar de manier waarop het aangeboden wordt bevalt me niet. Men moet een nieuw abonnement nemen terwijl vaak het huidige abonnement volstaat. (Zoals de mijne) Ik zou €10 meer moeten betalen en krijg minder tv zenders (grootste tv pakket, oud upc met alle hd zenders). 250mb snelheid internet heb ik al.
Hoopte dat de huidige dan nog even kon blijven staan.
 
Ik denk inderdaad dat laatste. Dat die medewerker er zelf ook niets van snapt!
 
Niet verkeerd bedoelt, maar sommige medewerkers verzinnen wel vaker verhalen...
 
Haha ja daar was ik 20 jaar terug al achter gekomen met ons eerste abonnement.:grin:
 
Ps klein vraagje nog. Heeft de next box wel echte dolby digitaal? En geeft deze ook echt1080p hd signaal i.p.v. 1080i geconverteerd naar 1080p? Of doet het alles upscalen naar uhd.
 
Het aangeleverde beeld door Ziggo (de bron) is max 1080i. Daar verandert de Next niets aan. Het wordt alleen geüpscaled naar 4K als je een 4K TV hebt.
 
Terug
Bovenaan