Mediabox XL geeft blauw/groen beeld

B

Bobo'sLooks

SindS een paar dagen heb ik dedtv rechtstreeks op de mediabox horizon aangesloten, zonder een reciever er tussen. Nu heb ik regelmatig een blaub, groen beeld. Het lijkt een soort negatief. Dit heb ik nog nooit gehad. Over een paar dagen heb ik gelukkig mijn reciever er weer tussen. Het kan normaliter toch niet de bedoeling zijn dat er bij een horizon box er een versterker tussen moet?


In november heb ik 14 dagen geen tv gehad omdom de mediabox stuk was. NaN14 dagen kwam er een monteur omdat Ziggo niet gewoon een box opstuurt. NaNhet installeren van de nieuwe mediabox heb ik geen re-play tv meer. De kabels zijn allemaal al vernieuwd en mijm abonnement klopt en staat re-play tv aan. Nu willen ze weer een monteur sturen. Ja, hoe kunnen we het duur houden.
Zijn hier mensme die dit herkennen en dit zelf opgelost hebben?
 
Zoals Dynabite al aangaf is er waarschijnlijk een HDMI handshake probleem veel (oudere) Philips TV's hebben dit. Op de HB bij instellingen kijken welke RGB setting dit probleem verhelpt. Kun je op je mobiel/tablet wel replay TV kijken? Als dat het geval is HB van stroom halen stekker eruit en 15 minuten wachten idd. Als dit hier ook niet kan zit er wrs. iets fout in je abbo.
 
Is het ook zonder mediabox? dus coax direct in TV en digitaal kijken via de digitale tuner in de TV. Probeer eens een andere HDMI resolutie:

Quote van het community forum:

"Dit wil soms voorkomen i.c.m een Philips tv. Gelukkig kun je dit gemakkelijk oplossen. Ik raad je aan om via het menu (van de mediabox) te gaan naar uitgebreide instellingen - beeldinstellingen en vervolgens kies je voor HDMI-resolutie. In dit scherm kun je de resolutie aanpassen naar diverse opties. Het is een kwestie van uitproberen bij welke HDMI-resolutie jouw televisie i.c.m de Mediabox XL het beste beeld geeft"

Zet de resolutie op 1080 i

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan