• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Mediabox omschakelen scart doorlus werkt niet

  • Onderwerp starter maartenv
  • Startdatum
M

maartenv

Ben net weer tegen een leuk probleem opgelopen: Mijn dvd speler hangt achter de mediabox via de 2e scart poort. Op het moment dat ik een dvd kijk schakeld de mediadoos automatich over naar de dvd imput, waardoor ik perfect de dvd kan bekijken; echter als ik de dvd speler uit zet en weer naar digitaal wil kijken.... nada. Het enige dat ik tot nu toe heb kunnen doen om terug te schakelen is de stekker eruit trekken, 10 seconden wachten, en weer opstarten. Zijn er meer mensen met dit probleem?
 
Heb exact hetzelfde probleem. Ik heb nu via de coaxuitgang van de mediabox de dvd (recorder) aangesloten. En de scart van de dvd in mijn tweede scartaansluiting televisie gestoken.

Werkt perfect.

Blijkbaar is de mediabox toe aan een softwareupdate.
 
Ik vermoed dat het nog een kinderziekte is en hoop dat het snel met een software update verholpen wordt.
 
Ik heb het inmiddels via het form doorgegeven aan de helpdesk...
 
reactie:
reactie binnen:
Mogelijk is er een probleem in uw installatie of met de Mediabox. Daarom
verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met de afdeling Customer Care,
indien de storing nog steeds aan de orde is. Het is namelijk per e-mail niet
mogelijk voor ons om te achterhalen waar het probleem ligt of om eventueel een
monteursafspraak te kunnen maken.
 
HD gebeld: mededeling kwam er op neer dat de 2e scart aansluiting bedoeld was voor een dvd recorder. Nadat ik had uitgelegd dat ik wel een dvd kon kijken moest de hd-er wel toegeven dat het vraamd was dat ik geen beeld terug kreeg na het uitschakelen van de dvd speler.. Hij gaat het doorgeven aan de techneuten
 
Terug
Bovenaan