Mappenstructuur 5200i fout?

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

CPtje

Dit weekeinde heb ik geprobeerd muziek op mijn Humax te plaatsen via FTP. Op zich niets bijzonders maar ik loop telkens tegen het probleem aan dat ik alleen een map "My Video" onder "Media"" heb staan. Ik kan alleen nieuwe mappen aanmaken ONDER "My Video" maar die worden dan niet als Muziek herkend. Ik kan geen map met "My Music" vinden of aanmaken onder "Media".

Na diverse berichten doorgelezen te hebben op internet blijkt mijn 5200i waarschijnlijk een verkeerde of vreemde mappen structuur te hebben. Het enige wat ik in Filezilla zie is:

+media
+My Video
+mnt
+hd2
+My Video

Met Filezilla heb ik geprobeerd de missende mappen aan te maken maar dit lukt niet. Ik kan alleen mappen onder "My Video" aanmaken en daar files in zetten. Ik begrijp dat de eigenlijke mappen structuur iets zou moeten zijn als:

+media
+My Video
+My Music
+My Photos

Het volgend lukt gewoonweg niet in "Media":

Commando: MKD My Music
Antwoord: 550 Requested action not taken.

Het lukt ook niet om de rechten van de hoofdmap "Media" aan te passen.

Heeft iemand nog een tip of moet ik de HDD uitbouwen en in een PC inbouwen.
 
Gelukt

HDD aan PC aangesloten en missende mappen aangemaakt.

Schijnt nu allemaal naar behoren te werken. Toch wel omslachtig.
 
Mogelijk dat het formateren van de HDD, in de Humax zelf, de beste optie is.
Geen idee wat er nog meer mis is met de indeling/rechten structuren.

Misschien toch wel verstandig om je data op je PC te zetten en dan een format door de 5200 te laten uitvoeren (en als je er helemaal zin in hebt, direct een fabrieksinstelling met format).

De 5200 heeft soms rare situaties en een volledige reset werkt dan vaak het beste, hoe gek dit ook klink. In eerste instantie geloofde ik het ook niet, maar heb gezien dat het werkt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan