• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Mappen delen

F

Flo

Op de een of andere manier kan ik niet meer in de mappen komen van de andere computers die in ons netwerk zitten. Normaal staat er bij mijn netwerklokaties verschillende mappen van andere computers, die staan er nu nog steeds maar als ik er nu op wil gaan klikken dan zegt hij dat ik niet de bevoegdheid heb om in die mappen te komen.

Dit is heel raar want gisteren deed hij het nog gewoon. Heb niks aan het netwerk gedaan. vanochtend alleen de computers gecontrolleerd op spyware en een register scan gedaan?!

Zou iemand mij kunnen helpen??
 
Zitten de computers nog allemaal in dezelfde werkgroep? En klik es bij mijn netwerk locaties op zoeken naar computers, vindt ie dan ook iets?
 
Het gekke is dat ik hem soms wel zie en soms niet!
 
Erg voor de handliggend en daarom meestal vergeten.
Heb je alle computers al eens opnieuw opgestart?
 
Hehe goeie...ik zal het nu ff doen en laat zo het resultaat horen!  :)


Resultaat: U heeft niet de juiste bemachtigingen voor deze netwerkbron! ::)
 
Nog een paar dingen die je kan doen.
1 - backup van registerscan terugzetten. Dus alles ongedaan maken. Kijken of het probleem weg is.
2 - De instellingen nalopen. Sommige antispywareprogramma's zetten een aantal instellingen anders / beveiligen hoger.
Staat map en printer delen nog wel aan?
 
Het kan nog makkelijker.--->>>Haal van alle mappen de deling eraf en daarna weer diezelfde mappen terug op delen zetten ,opnieuw opstarten en klaar .


Succes
 
Wolter zei:
Het kan nog makkelijker.--->>>Haal van alle mappen de deling eraf en daarna weer diezelfde mappen terug op delen zetten ,opnieuw opstarten en klaar .


Succes

Ik weet niet of dit gaat lukken want als ik een nieuwe map wil laten delen dan kan ik hem niet eens meer terug vinden?! Ik moet er gewoon voor zorgen dat ik weer beveogd word om in zijn computer te kijken.

Misschien is het toch niet zo'n gek idee om de resultaten van de register scan terug te zetten.
 
Terug
Bovenaan