• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

mailtje upc gehad

  • Onderwerp starter esmeralda
  • Startdatum
E

esmeralda

wie heeft er ook een mailtje gehad over de snelheidsverhoging
 
ik en wel deze :
Geachte chello abonnee,

Mocht u het nog niet gehoord hebben: UPC gaat de snelheden van chello breedband internet vanaf medio december aanzienlijk verhogen. Ook ú profiteert daarvan. En u hoeft er niets extra's voor te betalen.

Wat zo'n verbetering voor u betekent? Veel. Want u gaat als nooit tevoren snel over het internet. Dat merkt u aan alles. Aan het surfen, het downloaden en - afhankelijk van uw chello abonnement ­ ook aan het e-mails versturen, foto's uploaden en het on line gamen.

En niet alleen de snelheid, maar ook de opslagcapaciteit van uw mailbox wordt uitgebreid. Eveneens kosteloos en net als de nieuwe snelheden medio december actief. Bekijk hieronder zelf hoe úw chello abonnement er op vooruit gaat.

oude snelheid oude mailbox nieuwe snelheid nieuwe mailbox
easy: 850Kbs/256Kbs 10 MB 1.024Kbs/256Kbs 30 MB
light: 2.048Kbs/512Kbs 10 MB 3.072Kbs/1.024Kbs 50 MB
classic: 4.096Kbs/1.024Kbs 10 MB 8.192Kbs/1.024Kbs 50 MB

Hoe dat allemaal mogelijk is? Wel, kabel heeft nu eenmaal zo zijn voordelen. Vooral ten opzichte van ADSL. Want hoe uniek deze nieuwe snelheden ook zijn; er zijn nu al succesvolle testresultaten bekend met down- en upload snelheden tot maar liefst 400 Mbps/8 Mbps! Dus dat belooft nog wat.

Wij hopen dat u blij bent met dit nieuws en dat een en ander duidelijk is. Wij wensen u veel en extra snel internetplezier!

Met vriendelijke groet,
UPC Nederland

Paul van Doorne
Director Marketing Internet
 
Foto's uploaden gaat sneller? Alleen in de dromen van de marketingafdeling, en in de praktijk alleen voor het Light abonnement. :9
 
Vandaag helpdesk gesproken (ivm omruiling modem) en gevraagd over die verhoging, dit zou volgende de Helpdesk de 15de worden doorgevoerd. Maargoed hoe betrouwbaar deze info is weet ik niet, het is immers de helpdesk...
 
Als ze zeggen "medio" dan is het voor een helpdesksucker niet moeilijk om dan te zeggen de 15e, want dat is dan precies de helft van de maand. Oh, ik wil best mijn goed geloof in UPC stoppen en denken dat het wel komt een deze dagen, maar als ik kijk naar de tijd die ik zit bij ze en wat ze allemaal niet hebben beloofd en het tijdsbestek ervan gaat dat geloof hard weg.

Maarjah, menseigen, het is nooit goed, men wil meer en meer, ik zou het liefst ook wel een 100 Mbit verbinding willen, maarjah, dat heb k niet. en die 4 Mbit is aardig zat (hoewel 8 mbit ook lekker is natuurlijk :P)
 
Ik heb hem ook gehad, eerst zien dan geloven.
Eerst eens kijken of het wel medio december is ... ::)
 
Ja die servers van sjello kunnen dat echt aan hoor...... ;-) ze kunnen niet eens een normale 8 mbit verbinding leveren. :9
 
Mail gehad 07-12-05 om 22.30 uur. Wat opvalt in dat bericht is dat ook de uitbreiding mailbox gesteld is op medio december, in tegenstelling tot veel eerdere berichten. Zo wordt op de chello-pagina's nog steeds gesproken over eind november en de nacht van 5 op 6 december.
 
Ja ook mailtje gekregen over snelheidsverdubbbeling.
Enige wat ik gemerkt heb is dat sinds gister de newsservers op halve snelheid lopen . Heb classic abo. ;D
 
Terug
Bovenaan