Mail-probleem opgelost

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

Daneel

Niet alleen melden we de problemen, maar misschien is het handig om ook zo af-en-toe eens een oplossinkje te melden -wie weet heeft een ander er iets aan-

Bij mijn accout was iets verkeerd gegaan. Daardoor kon ik mijn dataverbruik niet via die mooie site van Chello uitlezen. Welnu dat fixen we even was de melding ongeveer. "We gaan uw account in orde maken". Zo gezegd, zo gedaan. Ik kon mijn ogen niet geloven want het ging best goed. Alleen...
Daarna kwamen bij mij wel mailtjes binnen, maar de afzender kreeg het bericht dat dat Chello-account niet bestond. (Toch lastig als je iets via internet wil bestellen via je gewone mail). Als ik mezelf mailde vanaf mijn Chello-account kreeg ik de melding dat mijn oude A2000.NL-email-adres niet meer bestond ?!?!?! En dat terwijl ik naar mijn chello-adres mailde.
Bent u er nog?
Welniu een aantal storingsformulieren verder (en nog niets gehoord) heb ik vandaag maar gebeld. Uiteindelijk bleek dat in mijn mail-instellingen (waar ik zelf niet bij kon) een soort "forwarding" naar mijn oude A2000-adres te staan. Toen die verwijderd was, liep het geheel als een zonnetje.

Omdat er flink naar gezocht moest worden, en er rond deze tijd misschien nog wel wat met accounts gerommeld wordt is dit misschien handig te weten voor de oud A2000-ers.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan