• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

mail adres ineens onbruikbaar

M

monja

gisteren 22 september wilde ik mijn mail openen maar niks ...geen verbinding met de server.
het laatste bericht kwam binnen op 21-09 om 12.41.
na bellen met de helpdesk vertelde ze daar dat ze de onderliggende strepen niet meer accepteren terwijl ik vanaf 1998 dit mailadres heb en het ook staat op diverse websites voor promotie van mijn kennel, staat op visitekaartjes en noem maar op.
van deze handeling van Chello was ik totaal niet op de hoogte gebracht en ook mijn mail ben ik kwijt die ondertussen binnenkwam.
Wat kan ik doen...opzeggen ja dat weet ik maar deze manier van handelen kan toch zomaar niet mailadres veranderen zonder dat ik ik ook maar iets weet.
wil de hele zooi van Chello uit mijn huis hebben en dan maar op zoek naar een andere provider want dit gaat me wel erg ver.
Helpdesk.......tsjaaaa we kunnen U niet helpen , mailadres is gewoon weg , ze hebben nog wel mijn automatische afschrijving maar dat ga ik dan ook maar laten verdwijnen net zoals hun dat met mijn mailadres deden.
Is dit een reden om mijn kontract te ontbinden?????
Wie kan me helpen svp.
hartelijk dank
Monja
 
Ongeloofelijk.
Wat een stel ASO'S he.
Betaal je jaren en dan nu dit.
Opeens geen underscore meer mogen gebruiken in je email.
Wie zijn hun om dit te verbieden?

:9 :9 :9 :9 :9 :9
 
ze hebben me zelf dit mailadres gegeven in 1998......maar nu kan het ineens niet meer in hun systeem.
veranderingen vinden vaker plaats maar dan lijkt het me niet meer dan logsich dat ze dat toch minstens zo een 4 weken voordat ze ingevoerd worden dit aan hun klanten doorgeven zodat ik ook mijn maatregelen had kunnen treffen.
 
Misschien kan je een alias aanmaken met je oude email adres?
Ik weet het niet, maar het komt nu spontaan in mij op.
Proberen kan geen kwaad lijkt me.

Succes!
 
In de emailalias mogen alleen de volgende karakters gebruikt worden: a-z,A-Z,0-9
Bron: chello Abonneediensten accountbeheer

Ook met een alias kan het dus niet.
 
Johnny54 zei:
In de emailalias mogen alleen de volgende karakters gebruikt worden: a-z,A-Z,0-9

Oh, dus punten mogen ook al niet meer, maar mijn mailadres met een punt erin werkt nog wel. Duidelijk niet?
 
Hallo Monja,

Je verhaal heb ik gelezen en als ik het goed begrijp het je dit email in het verleden gewoon gekregen cq aangewezen. Dat Chello/Upc ineens hun regels aangaande het maken van email/alias accounts ineens veranderd heeft is niet netjes vooral als je geen brief of mail ontvangen heb dat het veranderd wordt. Let wel Monja niet lullig bedoeld maar als je zeker weet dat je geen mail of brief ontvangen hebt van deze veranderingen sta je volgens mij juridisch sterk om je Chello abbo op te zeggen zonder beperkingen.Wil je gewoon bij Chello blijven met je oude email adres dan adviseer ik gewoon het volgende,de klacht hoog op spelen via Coax als je lid bent. Ben je geen lid kun je alsnog lid worden 7,50 euro per maand. Je kunt het nog een paar keer netjes proberen via de helpdesk, en heb je na een paar keer geen bevredigend antwoord gekregen vraag dan naar de casemanager cq afdelingshoofd.Nog een tip Monja als je geen betalingen meer verricht aan Upc/Chello krijg je geheid op de lange duur een incassobureau op de stoep.Jij zult actie moeten ondernemen om je gelijk te krijgen, helaas het zei zo. Veel succes met het oplossen van je probleem.
 
dank je wel en ik weet heel zeker dat ik geen brief van ze ontvangen heb.
het viel me op dat ik ineens geen mail meer kreeg en normaal zo tussen de 20 a 25 mailtjes per dag.
toen ik informeerde kreeg in te horen dat mijn mailadres ineens niet meer bestond...en ze me een ander hadden gegeven.
bij coax ben ik geen lid maar heb wel een rechtbijstandverzekering misschien dat die iets voor me kunnen doen want wil het hier niet bij laten zitten want zo behandel je je klanten niet.
Heb gerpobeerd via de helpdesk om iemand te spreken te krijgen die wel iets te zeggen heeft maar dat kan niet volgens hen en moet ik het schriftelijk indienen ook dat deed ik maar krijg totaal geen reaktie.
mail is voor mij de enige manier om te communiceren met mijn vrienden en bekenden en dan ineens dit.
en het gaat om een underscore in mijn oude adres nu hebben ze het veranderd in een puntje in mijn mailadres en probeerde al een alias aan te maken met oude adres maar dat lukte niet omdat hun systeem het niet meer accepteerd.
krijg daar enkel mensen van de helpdesk aan de lijn maar kan beter tegen een muur praten .
 
Elinek zei:
Oh, dus punten mogen ook al niet meer, maar mijn mailadres met een punt erin werkt nog wel. Duidelijk niet?

Heb net een alias aangemaakt met een . erin, werkt gewoon....
 
Terug
Bovenaan