Loopt Chello achter qua snelheidsverhogingen?

L

lazyboy

Ik zie overal aanbiedingen van verschillende ISP's die chello's aanbod overweldigen. Gaat chello ook nog de snelheden verhogen of zit dat er op korte termijn niet in?

Voorzover ik me kan herinneren loopt chello altijd achter de ADSLproviders aan en zijn ze ook  erg traag in het uitvoeren van hun promises(denk maar aan de snelheidsverhogingen waarbij sommigen onder ons 1 jaar op hebben moeten wachten), maar goed het gaat mij echt of ze nu eens die snelheden aan de adsl snelheden gaan aanpassen of niet,....... zo niet dan weet ik nu al dat ik mijn abonnement over enkele maanden opzeg en overstap op adsl.


Adsl is relatief veeeeeeeel goedkoper en veeeeeeel sneller.
Sp**dxs biedt bijvoorbeeld al een 10mbitlijntje aan voor 29 euro per maand  + een goede newserver voor 3 euro extra.
zo zijn er nog veel meer providers die al veel hogere snelheden bieden voor minder geld dan chello.

Mzzl,
Lazyboy
 
ben idd bang van niet aangezien ze nu al de grootste moeite hebben Extrime en Plus juist te krijgen.
 
Ik denk het eerlijk gezegd ook niet, maar ik zit al jaren bij chello en ben een van de velen die het liefst gewoon bij 1 provider blijft zitten( te veel moeite om een andere provider te zoeken). maar nu zag ik laatst bij een medestudent, dat hij op 10Mbit zat voor 27,95 via surfnet en mijn buurman heeft speedxs 10mbit voor ook minder dan 30 euro,.......... ik ben jaloers aan het worden daarom stel ik die vraag.

Ik ben aan het overwegen om KPN weer terug te halen, upc telefoon = bagger en chello internet is ook niet meer wat het geweest is. Ik heb (om eerlijk te zijn) 4 jaar lang van hun diensten genoten zonder problemen, maar de afgelopen 2 jaar is het niet meer uit te houden. vooral het laatste halfjaar :9..... ik heb tientallen keren met mijn MOBIEL moeten bellen om mijn telefoon- of internetaansluiting in orde te krijgen. Ik zou zelfs voor elke dag dat ik een slechte of geen verbinding had het abonnementsgeld + het dubbele terugkrijgen, ik heb hier echter nooit meer wat van gehoord/gezien.
Nu heb ik eindelijk een stabiele verbinding, maar andere providers bieden snellere aansluitingen voor minder, en aangezien het nooit echt wat zal worden (en iedereen heeft ervarin met de loze beloftes van chello) zal ik denk ik toch maar overstappen op adsl en mezelf geen valse hoop meer geven, want daar heb ik wel van geleerd in het verleden.

Mzzl,
lazyboy
 
Als je meer voor minder krijgt zou ik het gewoon doen maar aangezien(net als ik) er mensen zijn die geen KPN-kabeltje in huis hebben zijn ze dus op kabel aangewezen.
Heb KPN wel aangevraagt begin van de week maar nog niks van gehoord....
 
Ik zit in het zelfde bootje als jij lazyboy.
En ook ik denk dat we er altijd achter aan zullen lopen.
Is het niet de snelheid dan is het wel geld.
Ach,dat heb je gewoon met multinationals zoals upc.

Ze hebben nog steeds meer geld nodig en kunnen tevens niet de aangeboden snelheden waar maken.
Helaas,want verder is het een prima produkt mits goed uitgevoerd.
 
Terug
Bovenaan