• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Logitech Harmony Touch na harmonisatie

Status
Niet open voor verdere reacties.
I

iMark

Vandaag heeft de harmonisatie bij ons plaatsgevonden. Dat is probleemloos verlopen. Wel duurde het wat lang voordat de smartcard in onze TV eindelijk kanalen wilde ontcijferen. Dat duurde meer dan een uur.

Wel ben ik tegen een ander (luxe-)probleem aangelopen: de instelling van de favoriete zenders op onze Logitech Harmony Touch afstandsbediening. Uiteraard werken de oude kanaalnummers niet meer. Helaas zitten de nieuwe kanaalnummers nog niet in de database van Logitech. Ook het kiezen van UPC werkt niet omdat de nummers afwijken van de nieuwe Ziggo-indeling.

Na wat gepuzzel heb ik besloten om alle kanalen te tonen en daar vervolgens maar alle gewenste kanalen uit te kiezen. Ik vermoed dat het afwachten is tot april wanneer de hele harmonisatie is afgerond en de database bij Logitech weer is bijgewerkt voordat ik makkelijk favorieten kan kiezen.

Het is een beetje lastig, maar er zijn natuurlijk ergere problemen. Tips en trucs zijn natuurlijk welkom.
 
Je kon toch altijd de kanaalnummers ook gewoon handmatig instellen?

(Weet zeker dat het kon, maar is tijd geleden dat ik voor het laatst wat veranderd heb en nu niet thuis om te proberen of het nog steeds kan).

We gaan het zien, ik ben 9 feb aan de beurt.
 
Dat kan nog steeds. Maar dan mis je de logo's van de zenders die we nu juist zo handig vinden. En het is een behoorlijke klus om de plaatjes te downloaden en dan weer te uploaden. Voor een enkel kanaal geen probleem, maar voor meer dan 20 kanalen een vervelende klus.
 
Heb je al een mail naar de klantenservice van Harmony gestuurd met deze vraag?
Ze reageren altijd snel en behulpzaam, is mijn ervaring.
 

Bedankt voor de tip. Ik was helemaal vergeten dat ik in 2013 lid was geworden van dat forum om tips en trucs te lezen.

Ik heb mijn vraag gesteld en had binnen een paar minuten antwoord. De tip is om handmatig de kanaalnummers te wijzigen van de zenders waarvan het nummer gewijzigd is, bijvoorbeeld BBC One HD van 610 naar 61.

De actuele lijst van zenders is nog niet beschikbaar. Mijn tip is om de (oude) lijst van Ziggo HD uit het overzicht te gebruiken en handmatig aanpassingen door te voeren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan