• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Leuke jongens bij upc!!!

  • Onderwerp starter angellus_
  • Startdatum
A

angellus_

Ik heb net een leuk(nouja! >:() verhaal over upc gehoord van mijn zus.
Ze heeft zo'n 3 weken geleden digitale telefonie van upc genomen en zo'n leuk bouwwerk tegen de muur gehad(van die witte kastjes en een zwarte modem)
Wat gebeurde er vandaag,niks deed het ineens meer,dus geen tv,internet,radio en telefoon!
Zij UPC bellen en ze zei dat de bovenstaande dingen het bij haar niet meer deden,krijg ze eerst te horen" het zal wel aan de bedrading in huis liggen"(de kabel) dat kon dus nooit kloppen,al de jaren dat ze in het huis woont heeft ze nooit problemen met de kabel gehad!
Affijn,na flink wat gezeur kon er een monteur komen om de boel na te kijken maar pas(en nou komt het!) volgende week dinsdag!!!!
Dus mijn zus en haar gezin zitten dus een week! zonder tv,radio,internet en telefoon!
Lekkere service hoor van UPC! >:( >:( >:( >:(
Heeft iemand anders ook wel eens zo'n probleem gehad en zo'n slechte hulp gehad van UPC?


Angellus
 
Misschien staat het UPC-signaal naar het huis van je zus op UIT.
Een paar maanden geleden namelijk ontving ik geen signaal meer voor diverse diensten.
Ik belde 's morgens UPC en ze zouden zo spoedig mogelijk een monteur erop af sturen, hiervoor hoefde ik niet thuis te zijn.
's Avonds nog geen signaal dus ik weer UPC bellen.
De ene medewerker is de andere niet dus deze medewerker ging "in een ander systeem" kijken en hij ontdekte dat het signaal naar mij op UIT stond maar wist niet hoe dat "zomaar" kon gebeuren. Binnen enkele minuten had ik weer signaal.
Dus zeg tegen je zus dat ze nogmaals UPC moet bellen en dan dit verhaal aan ze doorgeeft en wie weet kan ze dan binnen enkele minuten weer van UPC genieten.
 
Bedankt voor je uitleg CapsLock ;)
ik zal het tegen haar zeggen dat ze UPC nog een keer moet bellen,ik hoop dat ze dit keer meer geluk heeft.
En inderdaad,de ene medewerker is de ander niet,maarja......,als je zo'n mederwerker treft die niet echt wil meewerken verpest het wel je hele beeld die je hebt van UPC en denk je al gauw dat ze allemaal zo zijn.
De reden dat ik dat zeg is omdat ze ook al zo'n leuke medewerker had getroffen toen ze internet van UPC(chello) instaleerde en tegen een probleem aanliep.
Dus het beeld wat ze momenteel heeft van UPC is niet echt positief,maar ik denk dat je dat wel kan begrijpen.
 
Terug
Bovenaan