• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Let op bij gebruik adres boek van e mail

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

Jan Peter

In de nieuwe Ziggo Email zit een adresboek. Als je een vinkje zet bij een adres en je verzendt naar dat adres een mail en je sluit vervolgens Ziggo mail af blijf het vinkje in het adres boek staan!!:giveup: Dus ook als je uit de mail bent weggegaan. Als je de volgende keer een mail verzendt vanuit het adresboek komt die nieuwe mail ook bij de vorige geadresseerde binnen als je niet op let. Dat kan pijnlijke situaties opleveren.
 
Het maakt uit of je op het aankruisvakje klikt, of op de naam zelf. Als je op de naam zelf klikt, verdwijnen die andere kruisjes. Dus moet je je aanwennen om altijd op de naam te klikken en van die kruisjes af te blijven. Tenzij je echt meerdere selecties wilt maken.

Een klein minpuntje dat mij opviel is dat je standaard maar 3 e-mail adressen per naam kunt opslaan. (Ik zelf heb er meer en moest dus direct een paar weglaten)
Maar ook als je een enkele entry van een bedrijf wilt maken, met daarin de e-mailadressen van de diverse afdelingen, zit je aan die drie vast.

Overigens kun je er in eerste instantie maar 2 invullen en moet je de optie "uitgebreid overzicht" aanzetten om het 3e adres te kunnen invullen.
 
adresboek gebruik

Dat:) is een goeie tip. Dank je wel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan