• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Laptop verbind niet met wifi.

  • Onderwerp starter zwaagstra
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
Z

zwaagstra

Hallo, ik heb vandaag voor mijn verjaardag een laptop gekregen, ik ben er blij mee, alles werkt eraan, alleen de router niet lijkt het, ik wilde 'm dan ook op mijn wifi aansluiten op een modem dat van Cisco is, die ik van Ziggo heb gekregen, maargoed, lukt dus niet, toen dacht ik, nee hé? en probeerde ik op wifi van mijn telefoon te gaan wat dus wel werkte, er is dus helemaal niks met de laptop, maar ik kan geen ''internet toegang'' krijgen, maar ik ben wel verbonden, wachtwoord en alles ingetypt, netwerk adapters geprobeerd te updaten, waarvan eentje up to date was maar de andere niet, maar dat heeft het ook niet verholpen nadat ik die heb geupdate, wat moet ik nu doen? Het probleem ligt duidelijk bij de router, maar ik weet niet hoe ik hiervoor connectie kan maken met mijn laptop.. Ik heb hier dus hulp bij nodig, en wil het graag eerst zo proberen voordat ik naar een particuliere pc expert ga of naar ziggo service plus bel..

Groet

Bruce.

PS: Het is een HP Pavillion DV-9000
 
De router even opnieuw opstarten ( van het stroom stekker eruit)
Daarna de laptop opnieuw opstarten.

Dit zou kunnen helpen...?

Succes
 
Nee, heb al werkelijk alles geprobeerd, maar dit is best een groot huis, dus wij hebben de router in de huiskamer en een computer kamer ergens anders waar we dus geen kabel heen kunnen krijgen dus hebben we zo een draadloos ding dat internet naar een andere router in de computer kamer stuurt, ik denk dat dit is waarom we geen internet kunnen krijgen van de modem van Ziggo, want de router in de computer kamer (U.S Robotics) is geen wifi modem, en ik heb geen idee hoe ik mijn laptop naar het wifi modem van Cisco verbind.. Want hij ziet 'm, maar hij geeft geen internet toegang, zoals die het letterlijk zegt...

Dus.. Iemand die mij kan helpen bij het verbinden van mijn laptop aan het Cisco modem? Of is deze helemaal uitgeschakeld omdat hij alles naar de modem in de computer kamer moet sturen?

EDIT: Heb 'm net onderbroken door de internetkabel die in dat ding zit waardoor die het verstuurd naar de andere modem in mijn laptop te stoppen, dit werkte, maar dat deed ik gister ook, en als hij straks uit gaat, of op standby modus, dan werkt hij weer niet, ik heb een hoop geprutst om het zo te krijgen, netwerk adapter uitgeschakeld en bla bla..
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Wat voor netwerkadapter zit er in de laptop (configuratiescherm-> apparaten en printers -> apparaatbeheer -> netwerkadapters)?

De laatste driver van de fabrikant van deze netwerkkaart downloaden (evt. met een andere computer) en installeren.

pvd
 
maar ik kan geen ''internet toegang'' krijgen, maar ik ben wel verbonden
krijgt je netwerkkaart wel een ip address van één der routers?
Start - Uitvoeren - cmd <enter>
ipconfig /all
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik heb dit probleem ook bij een dochter van een goede vriendin modem aangesloten Cisco alle pc's doen het behalve een laptop wel verbing ook Ip adres gekregen maar alleen lokaal
Als ik de wireless beveiliging uitzet werkt deze laptop wel lijkt of er iets niet goed gaat met de sleutel voor het nieuwe Cisco modem van ziggo.
zal inderdaad nog even kijken of er een neiuwe driver beschilbaar is voor de netwerk adapter dat had ik nog niet geprobeerd
.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan