Langzaam opstarten vanuit Deep Sleep

  • Onderwerp starter StijnVkralingen
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
S

StijnVkralingen

Hallo,

Wij hebben de DVR nu ongeveer een week en kwamen er al snel achter dat de Samsung erg traag opstart vanuit Deep Sleep modus (dat de tijd dus ook niet meer word weergeven). Dit is erg storend want de TV (ook Samsung trouwens) en de HCS starten veel sneller op als de DVR uit Deep Sleep. Waardoor je dus 20 seconden krijgt van een HDMI error messages of "is uw [apparaat] wel goed aangesloten?" Wij hebben dus eigenlijk niet zo'n behoefte aan Deep Sleep.

Het probleem is alleen dat dit *NIET* kan worden uitgeschakeld, het kan alleen maar worden uitgesteld voor maximaal 1 uur. Zie ik iets over het hoofd? Ik zou graag dus Deep Sleep permanent willen uitzetten. Dit soort problemen hadden wij dus noot met de Cisco (die blijkbaar volgens Ziggo defect was en vervangen moest worden met een nieuwer model terwijl hij gewoon goed werkt bij mijn zus).

Verder geeft hij ook aan in interactieve TV dat wij TV Extra hebben terwijl wij eigenlijk Alles In Een Plus hebben. Hoe kan dit?

Groetjes
 
Zowel voor de Samsung SMT-C7140A en B type duurt de opstart ca. 40 seconden. Hieraan is niets te veranderen. Zelf heb ik de B type en ben daar nu aan gewend door op tijd hem aan te zetten.

TV Extra probleem, heb ik geen antwoord op, gebruik dit niet.
 
Het plus in 'Alles in een plus' is je internetsnelheid.
Bij elk alles in een pakket zit TV basis.

Apart van het alles in een pakket kun je je tv pakket uitbreiden naar TV plus of TV extra.

Kijk eens in jouw 'mijn ziggo' naar de producten die je afneemt.
 
Je zit nu nog in je wettelijk retour tijd (14 dagen). Ik heb zelf ook de Samsung C7140b ontvangen prima apparaat maar helaas alleen de deep sleep functie loop ik tegen aan. Als ik iets koop moet het werken en dus moet je ook alle functies uit of aan kunnen zetten.

Wat je moet doen. Bel de klantenservice en zeg dat je niet tevreden bent met je samsung en dat je deze wil omruilen voor een Humax. Mij is het gelukt dus moet het jou ook lukken. LET OP dit lukt alleen als je belt binnen die 14 dagen nadat je het apparaat hebt ontvangen.
 
het schijnt dat wellicht in een volgende update je de mogelijkheid hebt om de deep sleep functie uit te zetten wanneer deze update komt is niet bekend..
 
Dat over TV Extra in int. TV makes sense, had ik even over het hoofd gezien. Kijk, ik vind de Samsung verder gewoon wel best, het apparaat doet verder wat het moet doen want wat doe je er eigenlijk mee? Het ontvangt je TV zenders en je neemt af en toe wat op. Int. TV gebruik je nooit want je hebt Netflix daarvoor (of bijvoorbeeld XBMC). Dus het is nogal knullig dat zo'n functie zoals diepe slaap het verpest want dat moet toch gewoon moeten kunnen worden uitgeschakeld? Waarom zou je zoiets op slot zetten? De Samsung start te sloom op en ik heb geen behoefte aan diepe slaap, alles staat op stand by, me TV, HCS, Harmoney, etc. Als dit in een update zou kunnen worden gecorrigeerd dan zou dat super fijn zijn.
 
Waarom zou je zoiets op slot zetten? De Samsung start te sloom op en ik heb geen behoefte aan diepe slaap, alles staat op stand by, me TV, HCS, Harmoney, etc.

Dat heeft vermoedelijk met europese eisen over standby-stroomverbruik te maken. Het niet-deepsleep standby mode verbruik zal vermoedelijk bijna evenveel zijn als 'aan'. Je kunt dus ook gewoon het apparaat aan laten staan, alleen mis je dan je klokje :wink:

PS: zie ook hier
 
Dus de Samsung kan niet op stand by terwijl elk ander apparaat in mijn huis dat wel kan, duidelijk. Dat word ruilen dus.
 
Dus de Samsung kan niet op stand by terwijl elk ander apparaat in mijn huis dat wel kan, duidelijk. Dat word ruilen dus.

Hij kan juist wel op standby en is dan zuinig. Het opstarten duurt nou eenmaal bij elk merk lang. Dat is bij de Humax ook zo. Die kan ook op een zuinige standby mode maar die is wel uit te zetten volgens mij. Als je die zuinige standby mode niet wilt gebruiken kun je de ontvanger net zo goed aan laten staan, in de niet-zuinige mode staat de electronica toch ook voor het grootste deel aan en houd je min of meer jezelf voor de gek door hem in de 'fast standby' te zetten.
 
Wat is dan het punt van een aan en uit knop? Dat slaat helemaal nergens op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan