• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

lancity com-controller

Status
Niet open voor verdere reacties.
L

Laurens

Wat bepaalt op welke com-controller je bent aangesloten bij de headend? Als er teveel modems op een com-controller zitten aangesloten krijg je problemen maar bepaalt het (macadress van de) modem op welke com-controller je zit of hangt dat af van welke wijk/straat/perceel je zit?
 
Wijken worden aangesloten op een (CAI)HUB waarin de headend devices zijn geplaatst.
Dus door meerdere headend devices te plaatsen zou je het aantal wijken dus kunnen verdelen over dat aantal headend devices.
Het is dus niet mogelijk om van headend device te veranderen (met uitzondering van verhuizen) omdat jou wijk gewoonweg op dat headend device zit aangesloten.

ComController is de Headend device voor Com21, niet LanCity. :><
 
He bedankt.
Dat betekent dus dat als je modem geen verbinding kan maken en zodra je er een nieuwe voor in de plaats zet, je wel verbinding kan maken, dat het dan alleen maar aan de modem zelf kan hebben gelegen?
Wat je hoort nog wel 's dat er teveel mensen zijn aangesloten op een headend device en dat je daardoor geen verbinding kan maken? Dat zou je dan dus alleen kunnen oplossen door herverdeling en niet door een ander modem aan te sluiten, als ik het goed begrijp.
 
Het modem zou ook nog defect kunnen zijn. >:D

Door een ander type modem (bv van lancity naar Terayon) kan het
ook nog schelen. Het is maar net hoe de verdeling (load) over de platformen.

Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan