• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

LAN-instellingen Humax 5100c "spontaan" gereset

  • Onderwerp starter blackthorne1600
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
B

blackthorne1600

Sinds een paar weken verliest mijn Humax 5100c "spontaan" de LAN-instellingen. Normaal staat via DHCP een IP adres in de range 192.168.178.10-30, maar na een reset staat er 0.0.0.0 of 169.X.X.X. Dit gebeurt vrijwel dagelijks. Soms herstelt het zich ook weer spontaan na 1x of 2x aan/uit zetten van de Humax.

Mijn setup:
-Cisco epc3925 modem met bekende waardeloze wifi
-Devolo plug in meterkast van modem naar contactdoos aldaar
-Devolo plug in huiskamer van contactdoos naar Humax
-Humax 5100c + externe USB HD (+ dongle toen ik nog dacht wifi te kunnen gebruiken)
-skart kabel van Humax naar hele oude analoge TV :cool: (bezig te upgraden, maar niet voordat TV-portal vlekkeloos werkt)

Iemand anders met deze klachten? Oplossingen? Andere home plug (Sitecom?) of router achter modem en weer via Wifi dongle?
 
Geen wifi

Sinds enige tijd een probleem met WIFI. Ik krijg geen verbinding meer met de UBEE maar ook niet met de Linksys router. Ik heb sinds de hotspot functie mijn linksys als access point. Ik denk er nu over om de hotspot eruit te gooien en alles weer in oorspronkelijke stand terug te brengen. Ubee als modem, linksys als router. Wat is jullie ervaring en eventuele oplossing?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan