• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

krijg Digital niet aan de praat

D

Dariuz

Ik heb gisteren mijn doe-het-zelf pakket ontvangen om UPC Digital te installeren en dat heb ik maar meteen gedaan, ik sloot alles aan zoals beschreven stond, maar toen ik alles aanzette ontdekte ik dat er niet Dl00 in beeld stond maar Fo1 afgewisseld met HUNT en daar weer een paar puntjes achter, dit knipperde de de hele tijd en verder gebeurde er niets, modem doet het wel goed, althans alle lichtjes branden. Volgens de instructies moet hij beginnen met downloaden van de gegevens voor de programma's maar dit gebeurt bij mij niet. Ik heb alles geprobeerd, ik dacht dat het aan de afstand van de kabel lag of aan de signaalsterkte, dus heb ik een korte en kwalitatief goede kabel gebruikt en die erin geplugd, maar tevergeefs, het hielp niets. Kreeg steeds weer dezelfde code in beeld, in alle boekjes die ik gekregen heb stond er ook niets over in, dus enige wat ik kan bedenken is dat het aan dat witte ding aan de muur die UPC bij ons heeft geplaatst kan liggen, heeft iemand van jullie een idee wat het kan zijn...?
 
De lengte van de kabel tussen dat witte ding en de meterkast is ook belangrijk. Probeer het rechtstreeks op de groene kabel in de meterkast.
 
De kabel komt bij ons uit de muur in de woonkamer en de witte kast van UPC zit er rechstreeks op geplaatst, dus die lengte is op dat punt te verwaarlozen..
 
Dariuz zei:
De kabel komt bij ons uit de muur in de woonkamer en de witte kast van UPC zit er rechstreeks op geplaatst, dus die lengte is op dat punt te verwaarlozen..

Wat bedoel je met de witte kast; de wandcontactdoos   ??? 
Als je echt geen verbinding krijgt....helpdesk bellen.
 
Jah dat witte ding met een lichtje bovenin, daaronder zit een splitter van UPC zelf, waar de aansluitingen voor de verschillende producten zitten..
 
Geprobeerd de helpdesk te bellen, 20 minuten gewacht, nog niet aan de beurt gekomen, dus ermee gekapt, later weer gebeld, weer een kwartier gewacht, toen gaf ik het maar op, en bel ik morgen maar weer eens.
Niet te geloven, die helpdesk van digital draait volgens mij overuren, totaal niet te bereiken
 
Dariuz zei:
maar toen ik alles aanzette ontdekte ik dat er niet Dl00 in beeld stond maar Fo1 afgewisseld met HUNT en daar weer een paar puntjes achter, dit knipperde de de hele tijd en

Dariuz,

Wat je daar in beeld zag was eigenlijk heel goed.
De beschrijving klopt niet helemaal.
Wat wel klopt is dat je dat moet laten gaan voor ongeveer een half uur.
Ik had hetzelfde wat jij had, maar daarna werkt het wel allemaal.
Effe gedult dus... 30 tot 40 minuten
 
De downloadi is gelukt, firmware staat erop enzo maar nu wil ie niet de provisioning pagina laden, dat lukte een keer, dat liep vast, gereset, en nu krijg ik alleen het UPC logo in beeld en daarna een of ander error ???
 
Terug
Bovenaan