KPN wijzigt Videoland-aanbod: wat zijn de veranderingen?

Totaal TV

RSS Feed
Berichten
17
20210930152031_476_Videolandscreen.jpg

Wie direct bij KPN een abonnement voor streamingdienst Videoland koopt als aanvulling van het Interactieve TV-abonnement koopt, wordt met wijzigingen geconfronteerd. KPN wijzigt tussen 28 oktober en 30 november namelijk gefaseerd de manier waarop Videoland via bruikleendecoder aan klanten wordt geleverd. Door de wijziging wordt het abonnement een euro per maand goedkoper. Wie rechtstreeks bij KPN het aanvullende ...

Lees verder...

Bron: Totaal TV
 
Lijkt me sterk dat kpn het videoland aanbod/content van films en series zomaar kan wijzigen in de app want dat mogen ze niet doen.

Kpn geeft de app door via de interactive TV ontvanger net als Netflix, YouTube en andere streaming diensten, kpn heeft hiervoor bij de betreffende streaming diensten gewoon een overeenkomst gesloten om het door te mogen geven in ruil dat kpn klanten via de kpn website voor een euro minder een abonnement kunnen afsluiten.
 
Het bericht waarop je reageert is ± 6 maanden oud.
Ik heb in al die tijd nergens gelezen dat KPN en Videoland ruzie met elkaar hadden / hebben.
Er zal dus niets zijn gebeurt wat niet mocht.
 
Toch is het zo @richard40


Duidelijk verschil wordt niet gegeven, maar het is gewoon uitgerold in november 2021.

En waar lees jij of staat er ergens dat kpn het aanbod kan of mag wijzigen? dit bericht is nergens op gebaseerd en kpn biedt gewoon de app aan van videoland op hun interactieve tv ontvanger en het is gewoon dezelfde content en er wordt niets weggehaald. Ik heb al heel erg lang videoland en er is niets gewijzigd tussen de tv app en de app via de tv ontvanger dus totaaltv heeft weer eens een roddelpraat de wereld in geholpen.
 
Weet je wat jij lekker moet doen? Fluitje in de mond, politiepet op doen en lekker bij KPN en TotaalTV klagen. Kijken of er daar wel mensen zijn die zich interesseren in die onzin ;) Ik geef alleen maar een link, maar ik zal er rekening meehouden.
 
Terug
Bovenaan