KPN Ultra HD pilot

  • Onderwerp starter masterblaster
  • Startdatum
Waarom niet? Ik plaats het daarom ook in het glas-forum. Kan je die net zo goed ook sluiten
 
Cock zei:
lijkt mij niet iets om op chelloo te plaatsen :(

Waarom niet? Ik denk dat het juist zinnig is te discussiëren en elkaar te informeren over ontwikkelingen bij andere providers hier op Chelloo, mits daarbij het juiste sub-forum gebruikt wordt en dat is het geval. Niks mis mee.
 
Ik las op Totaaltv dat ook Ziggo bezig is met UltraHD en er op korte termijn meer bekend over gemaakt zal worden.

https://www.totaaltv.nl/nieuws/23360/ziggo-bezig-met-ultra-hd.html

Ik zit er wel op te wachten eerlijk gezegd. Heb sinds kort een nieuwe UHD tv en de weinige UHD content wát ik kan zien, ziet er fantastisch uit, met name YouTube 4K filmpjes.

Zou dat niet iets zijn zoals ze nu ook doen met die beta app waar je die Franse zenders kunt bekijken?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Het blijft een beetje kip-en-ei verhaal, iemand moet als eerste beginnen en dan maar hopen dat de rest gaat volgen. Ik ben alleen een beetje bang dat in een kikkerlandje als Nederland met een omroepbestel uit het jaar 1800 het nog wel eens heel lang kan gaan duren voordat we knappe 4K/UHD content te zien krijgen van NPO of de RTL's. Maar ja, voorlopig ben ik al blij dat KPN (en straks ook Ziggo) tenminste laten zien dat zij er klaar voor zijn.
 
Maarja wat is UHD? Wat is HD? En waarom zou een glasISP er niet klaar voor zijn? Waarom zou je daar over twijfelen?
Ik bedoel HD met een bitrate van 5Mbps kan men ook HD noemen.. snap je? Elke glasvezel ISP is hier in feite met alle gemak klaar voor maar er is ook nog zoiets als distributieovereenkomsten en prijs die ze voor UHD vragen. Of bijv de restricties die men wil opleggen als het UHD is. Decoder zal uiteraard ook aangepast moeten worden aan het nieuwe codec enz..
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Terug
Bovenaan