KPN lanceert smart home

René

Moderator
Berichten
9.866
Internet
  1. KPN
1693820483748.png
KPN lanceert vandaag een nieuwe smart home winkel, speciaal gericht op slimme apparaten zoals thermostaten en deurbellen.
De gespecialiseerde webwinkel is in het leven geroepen omdat KPN het belangrijk vindt dat klanten een betrouwbare en vooral veilige keuze maken rondom slimme apparaten:

“Slimme apparaten zijn er om ons van gemak te voorzien”, zegt Gijs Isbouts, directeur Innovatie Consumentenmarkt bij KPN. “Toch bezorgen ze ook vaak kopzorgen als blijkt dat er problemen zijn om ze aan de praat te krijgen. Maar ook vooraf om de juiste keuze te maken voor een product dat naadloos samenwerkt met je router en netwerk. Daar gaan we klanten nu bij helpen.”

De nieuwe smart home winkel van KPN biedt online deurbellen, tuinverlichting, stofzuigers, alarmsystemen, thermostaten,… “Slimme producten, die ook nog eens veilig zijn”, vult Gijs aan. Ondanks overheidscampagnes zijn er helaas ook onveilige slimme apparaten op de Nederlandse markt te vinden, waarbij de risico’s op hacks door internetcriminelen en het lekken van persoonlijke informatie groot is. “We maken een strenge selectie van producten die voldoen aan alle veiligheidsregels, daar kunnen onze klanten van op aan”.


Meer op KPN.com/smarthome
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan