KPN iTV Android TV buitenland niet werkend

Pjotr4726

Forum Gebruiker
Berichten
93
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Gisteren de nieuwste versie geinstalleerd, maar na installatie zegt het dat ik in Nederland moet zijn voor een verbinding. Ik gebruik een vpn verbinding voor Nederland, maar ondanks dat krijg ik geen verbinding. Is er iemand die een oplossing weet? Ik ben tot het einde van het jaar werkzaam in zuid-spanje, en zou graag tv willen kijken op mijn android tv.
 
Laatst bewerkt:
Kan je bij die VPN ook een andere server voor Nederland kiezen?
Af en toe worden bekende IP adressen van VPN diensten geblokkeerd.
 
Johnny54, bedankt voor je reactie. Heb dit al geprobeert, maar werkt niet. Bedankt voor het meedenken
 
Dynabyte, bedankt voor de reactie. Bij mijn iTV instellingen is deze mogelijkheid niet aanwezig. Buiten dat om, ik raak niet ingelogd op mijn android tv.
 
In het buitenland TV kijken via KPN iTV is mij wel gelukt, maar dat werkte alleen als ik een VPN gebruikte naar mijn thuisnetwerk (dus eigen VPN server). Via Chromecast (die niet met Google TV) zou het wel mogelijk moeten zijn om in het buitenland te kijken.
 
De tv app vereist vaak ook internet van provider, de Ziggo ap gsm niet dus streamen van gsm naar tv al geprobeerd .
 
Zojuist alle vier beschikbare versies geinstalleerd, maar geeft iedere keer aan dat ik fysiek met het kpn internet verbonden moet zijn. Dan rest alleen nog de illegale weg!
 
Laatst bewerkt:
Zojuist alle vier beschikbare versies geinstalleerd, maar geeft iedere keer aan dat ik fysiek met het kpn internet verbonden moet zijn. Dan rest alleen nog de illigale weg!
Zoals gezegd kan je streamen vanaf een mobiel naar chromecast of je zet een VPN op naar je netwerk thuis. Daar is niets illegaals aan.
 
Terug
Bovenaan