• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

kosten chello abbo wijzigen / modem houden bij opzeggen

B

Byte_Me

Ik dacht even mn chello classic abbo om te zetten naar chello light. wordt me verteld dat dat 30 euro kost + een nieuw jaarcontract. Kunnen ze dat echt maken? Ik vind het belachelijk, en dat wordt dan dus chello opzeggen.

vandaar mijn tweede vraag, kan ik mijn modem houden? ik heb van die fijne firmware erin, en een vriend van me wil mijn modem wel hebben. als ik hem gewoon niet inlever en mijn borg niet terugvraag, kan dat?
 
Over het wijzigen van abonnement, dat is niet meer dan normaal hoor.
Als je downgrade dan krijgen ze minder geld per maand, om dit minder aantrekkelijk te maken EN om te zorgen dat mensen niet zomaar even een maandje downgraden (tijdens vakantie) wordt er 30 euro voor gerekend. Dit doen de meeste providers, vaak nog veel duurder en in sommige gevallen zelfs met een 2 jarig contract.

Je modem mag je ook niet houden, als je dat wel doet kunnen ze je een rekening na sturen. Je hebt 'm in bruikleen.
Het is goedkoper om één van de vele veilingsites in de gaten te houden (ook buitenland).
 
Dan gaat het toch echt een opzegging worden. Ik vind het onredelijk om als 2.5 jaar lange klant 30 euro te moeten betalen voor een aanpassing van abbo, maar nog onredelijker om een nieuw jaarcontract te moeten aangaan. Ik ga maar eens een leuk ADSL verbindinkje uitzoeken (eindelijk nieuwsgroepen :D ).

Zal nog een briefje meesturen met mn opzegging dat ze die als niet verstuurd mogen beschouwen als ze mij zonder voorwaarden downgraden naar light. lijkt me voor hun toch ook beter ???
 
Terug
Bovenaan