• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Knipperende "online" op motorola

René

Moderator
Berichten
9.887
Internet
  1. KPN
Sja, nu heb ik toch zelf een probleem met chello :(
M'n modem wil geen verbinding meer maken.
De eerste 3 lampjes branden, en vervolgens blijft het online-lampje knipperen.

De helpdesk wil iemand langssturen om naar het modem te kijken, maar het reserve modem (kuch) doet het ook niet, dus die monteur zal weinig kunnen doen.

ps: Fantastisch, dat draadloze internet, ik hang nu half uit het raam.. tis wat ongelukkig maar je hebt dan wel gratis internet. Tiscali zo te zien :)
 
Ik had net dat ik totaal geen verbinding had alles aan en uit gedaan modem en router maar helaas moest toen hele pc opnieuw opstarten en toen had ik ineens weer die verbinding aan de praat(capped dan wel he)
 
Was 18-1 in omg Lelystad idem.
Wat zeggen je foutmeldingen in het modem? (kweenie hoe dat met 4200 gaat, maar zul je vast kunnen zien in een LOG bestand ofzo).
Laat die monteur maar komen voor het gaval het iets is voor "in de wijk".

En daarom heb ik dus geen draadloos  ;) (en vanwege het kortegolf zenderpark). Boefjes  :police:
 
Dit had ik een paar dagen geleden ook.
Van alles geprobeerd, maar de modem kwam niet online.
Dus toch maar de helpdesk gebeld.
"Ja meneer ik zie het. Er is wat ruis op de lijn, daar wordt aan gewerkt. Nog even geduld."
Typisch was wel dat mijn modem meteen online kwam nadat de helpdesk in mijn modem had gekeken.

Wat het nu is geweest  ???
 
Wat zegt het log van je modem? miss kun je er iets uit concluderen?
Mijn modem is om onverklaarbare reden totaal gereset en heeft geen meldingen meer van voor 18-01-05 12:45 (alleen de fabrieksmeldingen van 1970.) Herkenbaar?
En verder had mijn "chello-buurman" totaal geen storing, maar een paar straten verder hadden ze er veel langer last van.

Volgens mij zijn ze weer druk en onzorgvuldig onderhoud aan het plegen of aan het reorganiseren ivm platform omzettingen. Nog niet alle COM21's zijn vervangen en ze komen nog steeds IP adressen tekort vlgs de UPC winkel in Almere. De HD kan dat onderhoud niet bevestigen en ook de servicemonteurs weten daar niets van (soms achteraf). Sprak er gister nog 1 en die was erg cynisch geworden. Lijkt erop of ze onderling nog beroerder communiceren/informeren dan met klanten. Wat een troost  :-[

Off topic:
Zijn busje zat nu vol Motorola's  ??? Thomson werd door hem nu heeel vaak vervangen. Er waren erg veel problemen mee. Vlgs mij kunnen die TCM 390's slechter tegen die "ruis op de lijn".

Wel een troost: als je de HD belt heb je ze tijdens kantooruren meteen aan de lijn (1x rinkelen!). Binnen € 0,20 is je probleem "verholpen".
 
Modem kon geen verbinding maken met de DHCP server..
Werkt opeens weer! Topic solved :)
 
Terug
Bovenaan