Klanten "service"

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

cabana

Van jullie website:

Disclaimer

Ziggo is niet aansprakelijk te stellen voor schade als gevolg van problemen, veroorzaakt door het verspreiden van informatie via digitale media.


Daarom wil ik graag een klantenservice kunnen benaderen. Niet via telefoon want dat duurt lang en die standaardantwoorden kan iedere boerenlul uit z'n zak krabben, Gewoon via mail zodat er nagedacht kan worden over een antwoord dat wel hout snijdt, inhoudelijk is overdacht en een klein beetje context als service erbij zet.


Waarom hebben jullie niet zo'n klantenservice met een e-mailadres waar ik me kan melden met vragen? Waarom moet dat of via Twitter, of via Faceboek, of via een forum? 3 kanalen waar ik me voor moet registreren om achter een antwoord te komen dat mogelijk nog eens falikant fout is? Waar is jullie daadwerkelijke service?
 
Eh, Cabana, Ziggo kun je gewoon via het contactformulier mailen hoor, heb je niet erg goed op de website gekeken...
https://www.ziggo.nl/#klantenservice/contactformulier

Niet dat je er veel mee opschiet, want de antwoorden via mail zijn nog veel bedroevender dan sommige helpdeskantwoorden.
Al is mijn ervaring dat de helpdesk in die sporadische gevallen dat ik problemen had wel gewoon adequaat antwoorde en snel bereikbaar was. En wat die standaardantwoorden betreft, ja, dat klopt, maar 99% van de klachten komen ook door die standaarddingen, dus geef ze eens ongelijk.
Tip: doe de standaarddingen even voor je belt, dat scheelt weer een hoop tijd bij het bellen.

Tot slot: dit forum is niet van Ziggo, maar voor en door Ziggo gebruikers. Dit forum is dus nadrukkelijk niet een kanaal waar je je ook alweer moet registeren voor service van Ziggo.
Wel is het zo dat je hier van mede-gebruikers vaak betere antwoorden krijgt dan van Ziggo zelf. En dat webcare medewerkers die wel van Ziggo zelf zijn hier ook erg nuttige diensten verlenen.
 
Van jullie website:


Deze website is niet van ziggo ;) deze is onafhankelijk.

Je bedoelt dat je van je modem resetten niet veel van je problemen oplost? Als je gerichte problemen heb kan je altijd iemand "hier" of via twitter een persoonlijk berichtje sturen.

Op deze website zijn een aantal bevestigde puinruimers van ondermeer ziggo aanwezig.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan