• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Kerstgroet op Auto-Reply

Status
Niet open voor verdere reacties.
E

eddy

Nu de Auto-Reply funktie het weer doet op de Chello account leek het mij leuk om met het oog op de komende feestdagen mijn Auto-Reply tekst aan te passen en mijn mailers prettige feestdagen toe te wensen,..Ik ben met dat Auto-Reply gedoe tot 07:00 uur vanmorgen bezig geweest i.v.m. de volgende stomme fout! (Je gelooft je ogen niet wanneer je dat leest) Toen ik op 2 accounts 1. Chello en 2. Lycos beide mijn Auto-Reply tekst had aangepast ging ik natuurlijk even een testje sturen van Mijn Chello naar mijn Lycos account, en slimme mensen weten waarschijnlijk al wat er nu gaat gebeuren,..maar aangezien ik niet tot die cattegorie behoor overkwam mij dus het noodlot. toen ik de test deed sloegen beiden e-mail servers op tilt,..Op allebei de adressen had ik dus de Auto-Reply funktie geaktiveerd met nagenoeg dezelfde tekst. De twee e-mail servers kwamen daardoor in een lus en bleven naar elkaar replyen,.. :'( Ik kon pas weer na een uur in mijn Chello account om de Auto-Reply funktie als de wiedeweerga uit te zetten. En,...over inkomende post had ik niets te klagen, er zaten maar liefst 6480 e-mails in mijn Chello mailbox,...(uiteraard met dezelfde reply tekst) Pff, en bij Lycos moest ik die per 13 stuks handmatig verwijderen omdat deze niet ineens verwijderd konden worden om een of andere reden,..Het was dus 07:00 uur voordat ik daarmee klaar was. Dus luitjes,..PAS OP met de Auto-Reply funktie,..een gewaarschuwd mens telt voor twee. ::) Groeten Eddy.
 
LOOOOOOOL ;D

Das niet zo leuk nee, hoe is ie er uiteindelijk mee gestopt?
 
6480??
sign10.gif


occasion4.gif
Groetjes, Rene.
occasion4.gif
 
Ik denk dat het automatisch gestopt is aangezien een E-Mailbox maar een beperkt aantal MB's heeft. ik geloof dat Lycos maar 2 MB heeft. (Toch is dat een hoop tekst).
 
Niet zo snugger van de mailservers van chello/lycos bedoel je zeker?
Zouden ze toch moeten beveiligen, zoveel mailtjes achter elkaar...
 
Dat ook...ik bedoel, als je een beetje logisch nadenkt, weet je dat dat nogal nare gevolgen kan hebben...
maar...de mailservers zijn ook niet echt goed beveiligd
nosmile.gif
 
Juist, op een gegeven moment zijn beide Mailboxen dus vol,..en dan zoals ik al omschreef,..als de wiedeweerga de auto-replyfunktie op beide accounts uit gezet, je kan trouwens ook op een van de accounts je andere tegen account even in het spamfilter gooien, maar je moet er wel eerst weer in kunnen nadat je het probleem ontdekt hebt. ..sorry voor deze ietwat trage "reply" :P Eddy. En Lycos heeft 15 Mb. opslagruimte.
 
En dan uiteindelijk ook nog geblokkeerd worden op je chello account vanwege abuse...... O0
Dat wordt dan een zuur begin van het nieuwe jaar
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan