• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

KDL26V4500 geen beeld op gecodeerde zenders

Status
Niet open voor verdere reacties.
F

frederikb

Bij mijn oude buurman die niet met 2 ABs kan werken, heb ik mijn CAM module (met zijn in zijn decoder werkende smartcard) eens in zijn KDL26V4500 gestopt. Die TV is niet gecertificeerd volgens Ziggo, maar hij geeft prima de EPG van alle gevonden 280 RTV zenders. Als ik een gecodeerde zender uit zijn pluspakket kies, krijg ik geen foutmelding. Van zo'n zender is de uitgebreide programma info te zien, ondertiteling en taalkeuze, en zelfs teletekst. Alleen is er een zwart beeld en geen geluid. De vrije Nederland 1 HD en de 2 Ziggo kanalen zijn prima.
M.a.w. alles werkt, behalve het belangrijkste.

Is dit het kenmerk van een niet-ondersteunde CI+ TV? Nog een tip?
 
Veel niet gecertificeerde TV's werken gewoon. Het is dus niet kenmerkend, maar zou hier wel mee te maken kunnen hebben.

pvd
 
Zie bij deze TV niet staan dat het een CI+ slot heeft en dan zal een ziggo cam niet werken. Je zou een kunnen zoeken naar CI (zonder plus) irdeto module en dit in overleg eens proberen kunnen.
 
Oftewel, op zoek naar de Alphacrypt Classic op marktplaats als het gaat om een tv-toestel ZONDER ci+ if.

Zie bij deze TV niet staan dat het een CI+ slot heeft en dan zal een ziggo cam niet werken. Je zou een kunnen zoeken naar CI (zonder plus) irdeto module en dit in overleg eens proberen kunnen.
 
@catastrofus is dat de enige CAM die dan werkt of is iedere CI irdeto goed?
 
Ik zou gaan voor de Alphacrypt. De Classic zou werken en niet elk andere irdeto cam werkt. Te vinden op marktplaats.
 
Dank voor alle snelle respons! Mijn eigen CAM is idd een SMiT dus voor CI+. Ik zal naar een Alphacyipt gaan zoeken voor mijn buurman. Hij zal mij (en jullie) dankbaar zijn. De Samsung decoder die Ziggo aan hem heeft geleverd is echt bagger en dan ook nog eens met SCART naar de TV .. alles aangelegd door de Ziggo monteur. Zucht.
 
....De Samsung decoder die Ziggo aan hem heeft geleverd is echt bagger en dan ook nog eens met SCART naar de TV .. alles aangelegd door de Ziggo monteur. Zucht.

Goh, doen ze dat nog steeds. Dat hadden ze bij mijn vriendin een aantal jaren geleden ook gedaan. Wie weet hoeveel mensen er niet zijn die technisch niet zo handig zijn, de boel daarom door een ziggo monteur laten installeren, een HD-tv hebben , een HD-ontvanger, HD-zenders in hun pakket en dan via scart zitten te kijken.:roll:
 
Vrijdag een Alphacrypt gekocht op marktplaats, vandaag ontvangen en geinstalleerd en de Sony werkt als een ZONNETJE!
Mannen (lijkt me) bedankt! :thumb up: Zeker namens mijn buurman, die haast van zijn stoel viel toen hij de digitale wereld virtueel binnenstapte.
Voor mij is de Sony KDL26V4500 gecertificeerd, dankzij jullie.
Groeten, over en out.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan