• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Kazaa Lite++

  • Onderwerp starter Thehorus
  • Startdatum
T

Thehorus

Tja hey allemaal ik ben nu al enkele dagen bezig met het configureren van mijn router,

Het betreft een benq awl 700 nu zit ik met het euvel dat alles werkt maar ik vind vooral kazaa erg traag!!! ??? verdomme ik heb chello+ alles gaat vlammend maar kazaa :-\ zeg nu niet dat ligt aan de andere kant, da weet ik, (heb mcse) maar als ik toch van een liedje een bandbreete van 3690 krijg (max in kazaa lite) dan mag ik toch op zijn minst 100kps verwachten? vooral met chello+,


Weet iemand een oplossing ik heb al geprobeert om via nat poort 3930(gebruikt kazaa lite volgens mijn configuratie) open te zetten en ik kan ook downloaden maar niet zoals ik wil,

Bij vrienden van me zonder router gaat het gewoon sneller met chello classic, tja en dat is niet de bedoeling van die 80 euro's.

als iemand een tip heeft zou dat geweldig zijn,


Alvast bedankt jongens(meisjes wie weet)


Wacht jullie reactie even af ben benieuwd!
 
Die poort die je in Kazaa (en router) instelt wordt volgens mij alleen gebruikt voor upload. Of ik hem wel of niet openzet in mijn router maakt voor mijn download snelheid niet uit. Zelfs DMZ gebruiken gaf geen snelheidsverbetering. Je kan dit zelf ook testen.

In andere topics is wel gesuggereerd dat Chello alle niet standaard poorten "knijpt" om de snelheid van surfen hoog te houden. Er wordt momenteel veel over de snelheid van Chello mbt FTP en P2P geklaagd.

Btw als kazaa een hoge bandbreedte aangeeft, of veel gebruikers waarvan je kunt downloaden is dit nog geen garantie dat het snel zal gaan. Kazaa heeft zo zijn eigen regels in het toewijzen van aantal uploaders en de totale snelheid.
 
Ja ok maar het verveelende is, ik ken heel veel mensen die wel gewoon de top snelheid halen??? hoe kan dat dan????? Doe ik iets verkeerd???? ZELFS met chello en mensen met classic halen hogere scores dan ik met +THANKS
 
Ik heb hier ook geen extra poorten openstaan. Daar lijkt me de oorzaak niet te zitten.
 
Word er niet goed van, en die nieuws servers ZUIGEN!!!!! onbegrijpelijk daar betaal ik dan 80 euro voor, TJA KUT HE EEN HOGE BANDBREEDTE (ALS JE ALLEEN OP DE WERELD BENT) niet normaal wat ben ik over de zeik nu!!!!!!!
 
Terug
Bovenaan