Kapot of niet?

Status
Niet open voor verdere reacties.
F

FrankCheap

Gisteravond (24-08-14) werd ik getrakteerd op een spontane reboot bij het afspelen van de opname van het npo1-journaal van 18:00 uur. Maar in het opstarten kwam de Humax niet verder dan het welkomstscherm, waarna geen signaal, en in de display zeer lange tijd de tekst "BOOT", en uiteindelijk lijkt die dan dood.
Diverse herstarts geprobeerd, met en zonder aan/uit via de schakelaar, maar hij wou niet meer opstarten. Harde schijf er uit gehaald, die lijkt niet kapot omdat ik de belangrijkste opnames er zonder problemen via de pc vanaf kon halen. De harde schijf lijkt niet aangesproken te worden tijdens de boot, omdat een andere harde schijf ook geen verandering in de vastlopende boot gaf.
De oorspronkelijke harde schijf weer terug gezet in de humax, weer aangesloten, en nog een laatste mislukte poging gedaan voor het slapen gaan.
Vanochtend tegen beter weten nog eens aangezet, eerst hetzelfde resultaat. Nog eenmaal uit en aan: nu geen blauw scherm, niks in de display en opeens NPO-1 weer paraat!! Fabrieksinstellingen terug gezet en nu maar afwachten hoe lang het goed blijft gaan :?:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan