• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Kans dat niet ziggo gecertificeerde tv het niet doet?

Status
Niet open voor verdere reacties.
F

fbeo

Hallo,

Mijn dochter wil graag een tv kopen, maar het budget is wat beperkt. We komen steeds uit op een niet door Ziggo gecertificeerde TV. We willen wel graag een CI+ kaartje plaatsen. Dus geen losse ontvanger.
Wat is de kans dat dit gaat werken?

We hebben bij voorbeeld een Sharp LC 32 LE 114E in gedachten.

In de woonkamer hebben we Sony KDL46W4000 tv, ook niet gecertificeerd door Ziggo, maar werkt prima met een Alphacrypt kaart. Dus wat betekent niet Ziggo-gecertificeerd dan nog eigenlijk?

Frank
 
Als een tv NIET gecertificeerd is door Ziggo betekend dat Ziggo nooit getest heeft of de tv het doet i.c.m. de CI+ modules die er te koop zijn (smit/Quantis/Neotion) en dus ook niet duidelijk is of ze het (goed) doen. Dus je hebt een kans dat de modules op een niet gecertificeerde tv het niet doen, en dan is de enige oplossing een losse decoder kopen.

Als je dus een (Ziggo) gecertificeerde tv koopt dan werken de CI+ modules 99,9% :wink:
 
gecertificeerde tv

mijn ervaring met een philips tv is dat het gewoon werkt, let er wel op dat je een ci+ inetrface hebt. Wat het certificeren precies inhoudt daarover verstrekt ziggo geen technische informatie, bijv geen enkele philips tv was gecertificeerd.
 
En let er op dat de TV een DVB-C tuner heeft.

Dit is vrijwel standaard, maar er zijn nog steeds TV's te koop met alleen DVB-T.

pvd
 
Sharp

Werkt prima met een ci+
Kaart gewoon zenders zoekken en gaan
Gr. Alain
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan