• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Kan in E-tech router settings niet opslaan met XP

P

pe1rgn

Hallo allemaal,
Ik zit met een brandende vraag.
Ik werk met XP home edition met alle tot op heden updates erin.
Ik kan wel mijn E-Tech router (creme doos)benaderen maar instellingen kan ik niet opslaan.
Ben al op de E-Tech site bij de FAQ aan het zoeken geweest naar een antwoord.
Volgens E-Tech ligt het aan het beveiligings niveau,dit staat te hoog.
Nu heb ik al vanalles geprobeert tot totaal geen beveiliging. op alle tabladen alles uitgeschakeld van explorer maar nog kan ik de instellingen niet opslaan.
Met windhoos 98 kan ik alles wel instellen en opslaan.
Wie o wie weet een antwoord.
 
Raar ik heb ook een E-tech router en win Xp prof kan m gewoon in stellen.
maar daar heb jij niks aan...

heb je wel je firewall uitstaan??
 
Ik neem aan dat je dus wel met je browser kan inloggen op de RTBR03 ? En dat het scherm wel laad , maar het opslaan dus niet werkt.

Gelukkig , geen Router probleem , maar browser probleem.
Staat ActiveX & Java aan? Eventueel (inderdaad) je acces settings (lokaal) wat minder safe zetten (browser functies als activex & java worden dan weer actief)

heb ik ook een vraagje betreft deze toch wel geweldig ogende router , zit immers soort cdrom houder op ??? hehe.

Hoe kan je computers (clients LAN) onderling laten communiceren/configureren. Pingt wel , maar geen ftp mogelijk.
Wel poort 20 geconfigureerd in router... :-\
 
heb ik ook een vraagje betreft deze toch wel geweldig ogende router , zit immers soort cdrom houder op hehe.

Hoe kan je computers (clients LAN) onderling laten communiceren/configureren. Pingt wel , maar geen ftp mogelijk.
Wel poort 20 geconfigureerd in router...

De FTP poort is niet poort 20, maar poort 21 staat ook in het scherm op de router waar je het moet instellen...

En de router ziet er misschien niet mooi uit maar hij werkt wel super goed! en is makkelijk in te stellen.
 
Prutser zei:
En de router ziet er misschien niet mooi uit maar hij werkt wel super goed! en is makkelijk in te stellen.

Frontje is wel mooi ;D
En helemaal mee eens , degelijk apparaat , uptime van zo'n anderhalve maand hier :-* (heb em pas zo lang.

Ik neem express poort 20 ipv 21 . Beetje para gedachte erbij , maar 20 is ook ftp. (serverTJE is ook geconfigt op luisteren op 20,als het ware) en by the way , op de Sitecom DC-202 had ik het wel werkend , dus zal de E-tech het ook moeten kunnen. (denk ik)

Maar ok , ik zal het eens terugconfigureren op 21.
Eerst effe naar m'n werk , moet ook gebeuren he 8)
 
Amd_Power zei:
Frontje is wel mooi ;D
En helemaal mee eens , degelijk apparaat , uptime van zo'n anderhalve maand hier :-* (heb em pas zo lang.

Ik neem express poort 20 ipv 21 . Beetje para gedachte erbij , maar 20 is ook ftp. (serverTJE is ook geconfigt op luisteren op 20,als het ware) en by the way , op de Sitecom DC-202 had ik het wel werkend , dus zal de E-tech het ook moeten kunnen. (denk ik)

Maar ok , ik zal het eens terugconfigureren op 21.
Eerst effe naar m'n werk , moet ook gebeuren he 8)
ftp is toch 21 standaard?
 
FireFly zei:
ftp is toch 21 standaard?


20 en 21 zijn standaard voor FTP... teminste als je die FTP van IIS van Microsoft gebruikt.
21 is om in te loggen en 20 is voor het data verkeer... *(of net andersom, dat weet ik niet meer)

Als je een 3-party FTP-Server draait maakt dat niet uit, alles gaat dan over dezelfde poort... 20, 21 of bv 666, net wat je ingesteld heb.

21 is wel de default. ::)
 
En helemaal mee eens , degelijk apparaat , uptime van zo'n anderhalve maand hier (heb em pas zo lang.

ik heb een maand en hij doet het ook al zolang, ik had m binnen 10 minuten ingesteld is echt makkelijk en ik had nog nooit een router gezien! :><
 
Na weer nieuw account...

Amd_Power / kickass.tk / -{Dutchie}- mogen gedelete worden.
Die accounts werken om een of andere vage reden niet meer.

Maar eeh E-Tech RTBR03 werkt inderdaad ok met LAN-ftp op poort 21. (20 werkt niet om een of andere vage reden)

dus 100% ok werkende app hier , nog steeds up.
 
ach 3 jaar later heb ik het zelfde probleem net XP op gezet en router de rtvp03 slaat niks meer op heb alles gedaan de activx de beveiliging naar beneden gehaald en ik weet het zelf niet meer heb hem zelf geflashed en nog niks iemand iets en ik heb hetzelfde probleem

met me videokaart XP gooit hem er uit en als ik dan opnieuw opstart dan loopt hij vast dan moet ik met de laatst bekende configuratie opstarten iemand hier ook dat probleem gehad ik heb windows xp pro ik hoop dat iemand me kan helpen

alvast bedankt
 
Terug
Bovenaan