• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

kan ik alle routers gebruiken met chello (wanadoo niet)

M

mami

Beste mensen,

Ik heb laatst gehoord dat Wanadoo tegenwoordig van die verticale Motorola modems levert. Het schijnt zo te zijn dat je niet zomaal alle router daarmee kunt gebruiken (je moet in Windows namelijk die modem installen VPN ofzo...). Ik hoorde dus laatst dat je een speciale router nodig hebt die VPN ondersteunt, anders krijg je het niet aan de praat.

Mijn vraag: heeft Chello ook zoiets in petto? Ik moet namelijk volgende week bij iemand een router plaatsen, maar ik weet niet welke modem hij krijgt (wordt dus pas volgende week aangesloten door Chello)
 
https://chelloo.nl/shop/

deze routers werken in ieder geval met Chello ;)
 
In praktijk werken gewoon alle routers met chello. Je moet alleen een hebben waarmee je je mac adres van je nic kunt overnemen.(bij de meeste modems is dit nodig)

Dit kunnen bijna alle routers.
 
DutchBlood zei:
Hmm, Rene moet daar de Edimax BR-6104 maar aan toe voegen... Was een kwestie van die quick-setup doorlopen en hij deed ut :)

Hmm heb hier de BR-6104 te koop , heeft net 6 uurtjes gedraait. Van Mycom gekocht , vaag ding volgens config & led's alles ok , maar geen data door die WAn aansluiting te krijgen.
Dus eeh wie wilt em overkopen , inclusief mycom garantie , heeft nieuw 30 eurotjes gekocht , dus eeh wie bied ?

Heb nu een "E-tech RTBR03 DSL/Cable router" en die was in 3 minuten geconfigureerd en loopt als een trein op Chello / lancity modem.
Die DC-202 die ik voorheen had heb ik teruggegeven aan de winkel , nieuwe firmware laat firmwareupdateproces crashen , en dus sloopt het mijn DC-202 router.

Dus de E-tech router kan ook op het lijstje , de Edimax is mij too much buggy. DC-202 is prima , maar let donders goed op de firmwareupdate.

Hehehe , de E-tech heeft wel veel ledjes , knipperen wel leuk , te scoren bij o.a. PC-Oke utrechtsestraat Amsterdam.
 
Bij chello werkt eigenlijk alles de vraag is alleen snapt de gemiddelde chello gebruiker hoe zo'n ding werkt?
 
SvK900 zei:
Bij chello werkt eigenlijk alles de vraag is alleen snapt de gemiddelde chello gebruiker hoe zo'n ding werkt?
weer een reden waarom chello geen routers toelaat
clown.gif
 
Terug
Bovenaan