Kan het modem een paar dagen van de stroom af??

  • Onderwerp starter moonangel
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

moonangel

Misschien rare vraag..

Maar ik ga op vakantie en wil eventueel mijn modem afkoppelen, dus van de stroom en utp kabel. Kan dit kwaad als ik dat doe, en verlies ik eventueel geen gegevens ofzo?
 
M

MK

natuurlijk kan dit geen kwaad. In het modem zitten geen gegevens die verloren kunnen gaan, het enige wat er misschien gebeurt is dat als je de modem weer aanzet later je een nieuwe config file van chello krijgt, maar als je de snelheidsverhoging al hebt gebeurt er eigenlijk niets.
 
Topicstarter
Topicstarter
M

moonangel

Hee bedankt voor je antwoord, ja ik heb inderdaad al snelheidsverhoging.
En dat Config file waar jij het over hebt, is dat hetzelfde scherm die je ook krijgt toen je het nieuwe modem had ontvangen en je aan moest melden bij Chello??
 
M

MK

Nee het config file configureert je modem op de goede snelheid (bij mij chello classic). Die pagina waar je het over hebt is de provisioning pagina van chello, die registreert je mac-adres.
 
Topicstarter
Topicstarter
M

moonangel

Dat van die config file gebeurt automatisch neem ik aan...dus ik kan met een gerust hart mijn modem wel ff afkoppelen.... :)
 

Johnny54

Moderator
Berichten
19.167
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Moonangel zei:
Dat van die config file  gebeurt automatisch neem ik aan...dus ik kan met een gerust hart mijn modem wel ff afkoppelen.... :)
2 x ja.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan