• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Kan guide+ alle upc digitale kanalen ophalen en weergeven?

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Salami
  • Startdatum Startdatum
S

Salami

Alhoewel aansluiten van de dvd recorder en glink etc. allemaal werkt, blijf ik een probleem houden met opnemen via guide+ icm de upc mediabox.

De lijst van kanalen die mijn dvd recorder ophaalt komt niet overeen met de lijst van digitale kanalen die UPC doorgeeft. Beste voorbeeld is denk ik dat ik digitaal 4 film1 kanalen heb maar er in guide+ altijd maar 1 terug zie. Nu kan ik in guide+ weliswaar aangeven dat een bepaald kanaal niet via de analoge dvd tuner moet worden opgehaald maar via de digitale tuner maar dan nog wordt niet de juiste kanaalnaam en programmainfo in guide+ gezet en kan ik dus niet mbv guide+ opnemen.

Weer met film1 als voorbeeld krijg ik bv de guide+ zender die oorspronkelijk op de ARD stond afgesteld wel zo ingesteld dat ie feitelijk het beeld van film1-2 doorgeeft maar blijft in guide+ de ARD programma info en kanaalnaam ongewijzigd.

Iemand een idee wat ik fout doe? Als ik de dvd recorder vertel dat hij voor zijn zenders niet moet kijken naar de eigen tuner maar naar de (digitale) zenders op de upc tuner dan zou guide+, mag je verwachten, toch ook die zenderinfo moeten binnen halen?

Alvast dank!
 
Je doet niks fout. Gemstar moet de opdracht van Philips krijgen om die zenders toe te voegen. En ik kan je vertellen dat dat heeeeeeeeeeeeeeeeel veel moeite kost om voor elkaar te krijgen.
 
Heb sinds van de week een DVD recorder Sony 825 en aangesloten met HDMI en naar de Thompson mediabox een scart. Guide plus werkt en krijg ik alleen Film1.2 te zien in het Guide Plus overzicht heb gezocht maar kan niets vinden hoe je Film1.1 enof de overige Film kanalen kan instellen/vinden in de Guide. Heeft er iemand een tip??
 
Qua Film1/Sport1 staan alleen de 1.1 versie in de Guide+ zie ook hierrr: https://www.europe.guideplus.com/En/help/clu_nl.html
zoals eerder al eens in ander topic gemeld zijn ze helaas aan maximum qua ruimte gebonden om signalen via Eurosport kanaal qua gids te versturen. Wat je wel kunt doen is naar de Gids gaan en in menu te kiezen voor kies "Schema" druk dan op groen knop om "Manueel" opnemen te selecteren. Nu stel je tijd in van desbetreffende tijden van opname en kanaal (dit kun je o.a. van je zo uit de upc gids halen. na datum/tijd/ kies Av1/L2 (in mijn geval) en type het nummer in van waar film 1.2 op staat bij mediabox bijv. 402 et voila. Is wat omslachtig maar t kan dus wel. Typisch trouwens dat jij wel 1.2 ziet? Ik zie alleen maar 1.1 van sport en film (iedereen lijkt me zo)
 
Ja dat manueel is gelukt alleen kan je dan niet naar een ander kanaal kijken en had al begrepen dat de meeste of allen wel Film 1.1 hebben en ik woon in 3136 gebied dus alleeen 1.2 kan zien in de Guide plus ????????? Maakt het uit waar de scart zit onderste of de bovenste ingang? mijn mediabox staat op L3
 
Heb sinds van de week een DVD recorder Sony 825 en aangesloten met HDMI en naar de Thompson mediabox een scart. Guide plus werkt en krijg ik van Film kanaal alleen Film1.2 te zien in het Guide Plus overzicht heb gezocht maar kan niets vinden hoe je Film1.1 enof de overige Film kanalen kan instellen/vinden in de Guide. Weet jij een oplossing?
Dank
Cock van Leenen
 
Cock zei:
Heb sinds van de week een DVD recorder Sony 825 en aangesloten met HDMI en naar de Thompson mediabox een scart. Guide plus werkt en krijg ik van Film kanaal alleen Film1.2 te zien in het Guide Plus overzicht heb gezocht maar kan niets vinden hoe je Film1.1 enof de overige Film kanalen kan instellen/vinden in de Guide. Weet jij een oplossing?
Dank
Cock van Leenen
het heeft geen je vraag er div keren in te zetten.
zoals funrider al antwoorde alleen de volgende kanalen worden ondersteund door guide plus,
https://www.europe.guideplus.com/En/help/clu_nl.html
dus de overige filmkanalen niet
 
dat begrijp ik allemaal wel MAAR jullie hebben Film1.1 en ik heb deze niet ik heb Film1.2 dus
mijn vraag is hoe krijg ik Film1.1 in mijn Guide plus :o

p.s. dat dubbel posten is een verplaatsing geweest. mijn excusses
 
vreemd want alle gegevens komen van hostchannel eurosport dus hoe je aan Film1.2 komt vreemd. host channel op installeren anders weet ik het ook niet.
 
Terug
Bovenaan