• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Kan bepaalde zenders niet meer kijken wanneer ik twee programma's tegelijk opneem

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

SchaapjeX

Ik ben een programma aan het opnemen en een tijd later neem ik een tweede programma tegelijkertijd ook op. Deze begint dan met op te nemen terwijl ik een ander programma dat niet opgenomen wordt zit te kijken. Ik kan dan vervolgens niet meer naar het programma kijken waarna ik zat te kijken, en ik krijg de melding dat ik niet meer kan wisselen van zender. Vervolgens zijn er ook maar een aantal zenders waar ik nog wel naar kan kijken, zoals ned1, ned 2 en dan rtl7 pas weer. Hoe kan dit en kan ik dit oplossen/voorkomen. Nogal vervelend wanneer je in een programma zit en deze vervolgens niet af kan kijken omdat een tweede programma wordt opgenomen.
 
Als je opgeeft welke decoder je hebt kan enorm helpen voor de beantwoording.

Tot we meer weten:
De handleiding waarin de uitleg staat?
 
Je apparaat heeft maar 2 tuners, en geen 3!

Als je 1 programma opneemt, is er nog 1 tuner vrij om andere programma's op te bekijken; neem je 2 programma's (tegelijkertijd) op, dan zijn alle 2 de tuners "bezet", en kun je alleen naar 1 van de 2 programma's bekijken die op dat moment opgenomen wordt (of een opgenomen programma bekijken terwijl hij 2 andere programma's aan het opnemen is!) . . .
 
kun je alleen naar 1 van de 2 programma's bekijken die op dat moment opgenomen wordt .

Niet helemaal correct. Als je 2 programmas opneemt, dan kun je naar de zenders kijken die in dezelfde transportstreams zitten als de programmas die worden opgenomen
 
Niet helemaal correct. Als je 2 programmas opneemt, dan kun je naar de zenders kijken die in dezelfde transportstreams zitten als de programmas die worden opgenomen

Op de Humax : als de 2 opgenomen programmas in dezelfde transport stream zitten dan kun je naar alle andere zenders kijken.
Probeer maar eens met Nederland 1 en Nederland 2.
 
Ik weet dat wel hoor.
Je moet dat aan de topicstarter vertellen.
 
Bedankt voor de snelle reacties, dit verklaart een hoop!
 
Lus je antenne kabel door naar je tv en kijk de andere zender via de CI module. 2 zenders tegelijk opnemen vrijheid via de tuner van je tv.:wink:

tuurlijk, of koop nog 2 Humaxen, dan kun je er 6 opnemen en naar nog 1 kijken:shock:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan