• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Kan bellen maar niet gebeld worden

E

Edgar

Gisteren is bij mij de telefonie geactiveerd maar ik kan bellen maar niet gebeld worden.  Het leuke van het verhaal is dat een UPC helpdesk medewerker mij belde naar mijn  huistelefoon om te bevestigen dat ik nu gebeld kan worden dus het probleem opgelost was.  Dus ik blij..!!!!   ::)  Dus ging ik het maar zelf testen, dus ik vanaf mijn Mobiele telefoon bellen naar mijn huis telefoon. En ja hoor... ik kon nog steeds NIET gebeld worden op mijn huistelefoon.

Nu het leuke van het verhaal..... Ik belde voor de zoveelste keer naar UPC(0900 nr) en kreeg ik van een andere UPC medewerker te horen dat het normaal is dat ondanks dat het probleem nog niet opgelost is iemand binnen UPC netwerk mij altijd kan bellen maar andere netwerk niet,  >:(

WAAROM WORDT IK DAN DOOR EEN VAN HUN GEBELD MET DE OPMERKING DAT HET PROBLEEM OPGELOST IS...!!!! >:(

Het is nu nog steeds niet opgelost....!!!! Het zou uit zichzelf oplossen werd mij gisteren avond verteld...!!!!
 
heb je modem ook al opnieuw aangemeld dan, moet wel anders gaat het nooit werken. heeft met je oude mac van je modem te maken, en dat duurt zijn tijd.
 
Het ziet ernaar uit dat het eindelijk opgelost is.

Het had te maken met number portability. :D
 
Terug
Bovenaan