• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Kabelbedrijf UPC gaat reorganiseren

F

Friso

Kabelbedrijf UPC gaat reorganiseren

Uitgegeven: 4 maart 2004 10:32
Laatst gewijzigd: 4 maart 2004 11:50

AMSTERDAM - Het kabelbedrijf UPC gaat reorganiseren. Dit jaar moeten 140 arbeidsplaatsen zijn verdwenen, maar komen er ook 220 nieuwe vacatures bij. Gedwongen ontslagen worden niet uitgesloten, zo liet het kabelbedrijf donderdag weten.

UPC heeft zijn voornemens inmiddels bij de ondernemingsraad (OR) neergelegd. Het bedrijf wil met de reorganisatie een aantal functies gaan concentreren. Zo worden onder meer de callcenters en storingenactiviteiten samengevoegd.

Een woordvoerder van UPC benadrukte dat de medewerkers die hun baan verliezen kunnen solliciteren op de nieuwe vacatures. UPC probeert zo veel mogelijk medewerkers via natuurlijk verloop te laten afvloeien, maar kan gedwongen ontslagen niet uitsluiten. Een aantal kan UPC nog niet noemen.

De ontslagen vallen niet in een bepaald onderdeel van het bedrijf, maar over de verschillende divisies verspreid. De reorganisatie moet dit jaar zijn afgerond. Het doel is volgens UPC om de organisatie efficiënter te laten werken.

bron: www.nu.nl
 
boeiend,

als ze het netwerk en snelheid maar stabiel en hoog houden ben ik tevreden ;D
 
Hopelijk word nu eindelijk de communicatie binnen dat bedrijf wat beter hehe :)
 
Terug
Bovenaan