Kabel tv overbodig

Aboembarak

Forum Gebruiker
Berichten
1.432
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo

ja,, dat kijk ik niet na , meest via app Ziggo GO , de rest netflix youtube 95%. maar kabel tv van ziggo is verbonden met de kabel van de gemeente Amsterdam voorheen dus noemen ze staandard kabel tv voor € 18,75 permaand zonde van dat geld dat heb ik nu . Maar niks aan te doen wij zijn de koe hen is de melkboer.

Aboembarak
 
gedeeltelijk begrijp ik het wel. als ik hier de NPO via de ether kon ontvangen, ging ik ook over op "gratis" icm een schotel.
de itv diensten zullen echter geen cent aan mij verdienen. een harde schijf doet wonderen.
en ik ga ook echt geen film of serie kijken op een klein schermpje.
 
Snap je post niet echt.

Kabel in tv werkt bijna al niet meer, analoge tv is verleden.

Via IP tv kijken, netflix, youtube, allemaal in je abonnement op de Ziggo. Die 18.75 is gewoon als basisbedrag te zien. Je neemt diensten af, dus betaal je. Ook met ander aanbieders betaal je overeenkomstig bedrag. Dus niet zonde van het geld, je kiest bewust voor afnemen van diensten van netwerken. Of dat nu via ziggo kabel of je telefoon abonnement is, aan jou de keuze.
 
Kabel in TV werkt prima alleen moet je dan een TV hebben die jonger is dan +-12 jaar, die hebben namelijk een digitale tuner (DVB-C) ingebouwd en daarmee heb je dezelfde zenders ongecodeerd (FTA) als je eerst analoog had.

Het zogenaamde "Cut The Cord" is een trend uit America maar hun situatie is geheel anders, die hebben al hun zogenaamde locals wat affiiates van de grote netwerken zijn ook gratis beschikbaar via antenne.

Hetzeflde kan hier via DVB-T2 (@marans) echter heb je dan alleen de publieke NPO zenders en niet RTL/SBS/etc want die zijn gecodeerd.

In mijn optiek ben je het beste af met de kabel omdat je hier DVB-C hebt en net zo veel TV's of (linux) ontvangers kunt aansluiten als je maar wilt. Dat is met IPTV van KPN niet mogelijk want daar heb je verplicht een kastje van de provider nodig voor elke TV omdat het een gesloten systeem is maar dan heb je wel alle interactieve mogelijkheden op alle TV's , en daar komt het probleem met Ziggo weer om de hoek kijken. Die vertikken het om je op dit moment meer dan 1 ontvanger te geven en willen je wel laten betalen voor movies&seriesXL maar je mag dat blijkbaar niet zien op extra TV... En jagen zo mensen naar de concurrentie of de illegaliteit in. Voor gemiddeld een tientje per maand heb je een cs of grijs iptv abonnementje en dan kun je ook echt alles zien.
 
Laatst bewerkt:
mooi verhaal. maar eigenlijk is het de omgekeerde wereld.
aanbieders willen graag toegang tot ieders media, daaraan verdienen en je er nog voor moet betalen ook.
 
Wat topic starter waarschijnlijk bedoeld is dat je kabel TV opgedrongen krijgt bij je Ziggo internet. Ziggo kan geen internet leveren zonder TV. Nou ja, technisch kan dat als ze gewoon alle RTV kanalen coderen maar dat willen ze niet.

Maar topic starter kan gewoon overstappen op een willekeurige provider die de internet only optie wel biedt.
 
Signaal van Ziggo staat altijd op de kabel. Enige methode om dit uit te schakelen is de kabel in de straatkast los te maken, maar dan is er uiteraard helemaal geen dienst meer, ook geen internet.
 
Laatst bewerkt:
de koe hebben geen keus melkboer bepaald , het is al zo ingepakt om uit te melken dat is kapitalisme system.
 
Terug
Bovenaan