• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Joomla

Status
Niet open voor verdere reacties.
H

hjbenter

Dit is mijn laatste hoop om het e.e.a. werkend te krijgen. Ik heb Joomla lokaal op mijn PC uitgepakt en de bestanden heb ik middels filezilla geupload naar homedrive (webspace) van Ziggo. Volgens informatie zou ik nadat ik dit heb gedaan Joomla moeten kunnen configureren. De configuratie zou moeten starten als ik mijn adres open in de adresbalk. Helaas, ik zie alleen maar de boomstructuur in beeld. Er start niets op. Wie kan mij helpen in duidelijke taal Joomla werkend te krijgen onder Ziggo. Ben al een hele dag bezig. Ben ook aan het zoeken geweest via Google maar ben nog niet veel verder gekomen
 
Erg jammer, maar dank voor het bericht.
 
Welke heb je dan? Ik zit rond te kijken naar een drupal-hoster die postgresql gebruikt.
 
Gebruik zelf Dreamhost.com.

Een (voor een hoster van die prijs) erg complete en goed bekend staande VS host. Heeft alleen geen postgresql voor zover ik weet, wel een ongelimiteerd aantal MySQL databases per account.
En PHP uiteraard, dus zowel Drupal als Joomla zijn geen probleem (al gebruik ik zelf NucleusCMS en Gallery, met name omdat ik dat al gebruik toen Drupal en Joomla nog niet bepaald gangbaar waren en je niet even makkelijk converteerd dan. Maar NucleusCMS biedt mij voldoende voor wat ik nodig heb).
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik gebruik zelf hosting2go. Voor €35 per jaar ben je klaar en dat is inclusief domein en email.
 
Ik gebruik zelf hosting2go. Voor €35 per jaar ben je klaar en dat is inclusief domein en email.

Maar die staat een stuk slechter bekend als Antagonist. En dus nog duurder ook (Antagonist heeft ook domein en mail).

(en nogmaals, ben zelf geen klant van Antagonist, heb ook geen aandelen of zo, geef alleen weer wat ik lees)
 
Heb een hoop (web)hosters voorbij zien komen, trouwens niet 1 die met postgresql werkt. Ben een beetje allergisch voor mysql vanwege de rechten die oracle bezit over deze software dus gaat mijn voorkeur uit naar postgresql, net zo goed zoniet beter dan mysql.
Moet ook mijn eigen domein overzetten maar dat levert bij geen hoster een probleem op zo te zien.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan