• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

ITV start niet op

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

sweesel

Sinds vorige week een alles in 1 pakket aangeschaft. Monteur is langsgeweest, een cisco modem geinstalleerd en een humax.
Deze voorzien van dongle voor wifi , en smartcard geactiveerd.
Nu 1 week later heb ik nog steeds geen itv. Als ik op de rode knop druk, krijg ik zwart scherm , en heel af en toe staat het Ziggo logo erop. Hierna springt tv terug naar een gekozen tv kanaal.

Hoe kan ik de tv on demand aan de praat krijgen???

groeten
 
Beide geprobeerd. Hij heeft de laatste nieuwe software,dus update is niet mogelijk. Met een vaste ethernet kabel naar humax werkt het ookk niet. De humax terug naar fabrieksinatellingen gezet,maar zonder resultaat. Zag dat het signaalsterkte 47% is,zou dit te laag zijn ? Kan dit signaal verbeterd worden met een nieuwe coaxkabel van cisco modem naar humax?
 
Beide geprobeerd. Hij heeft de laatste nieuwe software,dus update is niet mogelijk. Met een vaste ethernet kabel naar humax werkt het ookk niet. De humax terug naar fabrieksinatellingen gezet,maar zonder resultaat. Zag dat het signaalsterkte 47% is,zou dit te laag zijn ? Kan dit signaal verbeterd worden met een nieuwe coaxkabel van cisco modem naar humax?

Is retour signaal mogelijk (coax)
 
47% lijkt me prima zolang je kwaliteit maar 100% is met een ber van 0.

Beide geprobeerd. Hij heeft de laatste nieuwe software,dus update is niet mogelijk. Met een vaste ethernet kabel naar humax werkt het ookk niet. De humax terug naar fabrieksinatellingen gezet,maar zonder resultaat. Zag dat het signaalsterkte 47% is,zou dit te laag zijn ? Kan dit signaal verbeterd worden met een nieuwe coaxkabel van cisco modem naar humax?
 
Kun je eens kijken als je via:

Menu, naar TV-portal gaat..... Krijg je dan wel links onder het ZIggo On Demand logo? Zo Ja als je deze gebruikt wat dan?

------

Zo niet, weet je zeker dat je goede netwerk connectie hebt?
 
Ber was 14 daarstraks. Had een andere coax van modem naar humax gestoken,en kwam op het itv menu.echter liep deze helemaal vast.
Zou er een storing op de ingang (groene coax) van kabel zitten?

Als die ber op moet staan,hoe krijg ik deze dan van 14 naar 0??

Groeten
 
Je zou die humax met een kort goed kabeltje rechtstreeks aan het aop kunnen hangen en kijken of de ber dan weg is.
Ber weg? Dan is je bekabeling niet goed dus die vervangen. Nog steeds ber? Dan ziggo bellen voor een monteur want dan zit er iets niet goed van je aop richting ziggo.
 
Dankjewel voor de goede informatie! Ik ga een ziggo monteur laten komen. Het zal hem Wss aan ziggo zelf liggen. Ietsje te complex voor mij.;)
Fijn weekend!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan