• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Is Ziggo TV + I'net Z2 bij mij mogelijk? Goede wandcontactdoos

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jv85

Beste allen,

Wie kan mij helpen? Ik wil heel graag het Ziggo TV + Inet Z2 abonnement bestellen, maar ik vraag me sterk af of dat mogelijk is.

Ik woon 3 hoog op een zolderetage, maar beschik wel over een aansluiting. Het zal geen hoofdaansluiting zijn (die zit geheel dichtgetimmerd bij de voordeur), maar het is wel een wandcontactdoos:

https://img11.imageshack.us/img11/4571/20121213132223.jpg

Net niet op de foto, maar onder de wandcontactdoos zit een dikke witte kabel.

Als ik de postcodecheck doe (zonder de adrestoevoeging "-3", ik kan geen toevoeging aangeven) dan geeft Ziggo aan dat een Ziggo abo mogelijk is.

Kan iemand mij op basis hiervan vertellen of het Ziggo Z2 abonnement mogelijk is? Ik heb momenteel een KPN abonnement met een Experia modem, maar dat gaat via de telefoonlijn en niet erg rap...

Veel dank voor alle reacties.

Hartelijke groet,
Jeroen
 
PS van de drie appartementen aan deze 'woning' hebben er twee een aansluiting zoals ik. Het middelste appartement is afhankelijk van mijn aansluiting en daar kan ik prima internet mee delen (voor hun dan draadloos, net zoals nu). De hoofdaansluiting is dus in 2en gesplitst.
 
Je kunt dit het beste even navragen via een PB (persoonlijk bericht) bij een Ziggo Webcare medewerker die ook actief zijn op dit forum.

Zie voor meer info hoe je dat kunt doen dit bericht.
 
Thanks voor de tip! Fijne dagen gewenst
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan